Τα μοντέλα που περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον μέσα στο επόμενο εξάμηνο!

Μπορεί να είμαστε ήδη στα μισά του έτους αλλά το 2021 έχει ακόμη πολλά να δώσει

  • -
  • -

Μετά από ένα «χλιαρό» 2020 από πλευράς παρουσιάσεων, λόγω της πανδημίας που πλήττει κάθε γωνιά του πλανήτη, το 2021 ήρθε για να επανορθώσει φέρνοντας μας πληθώρα νέων μοντέλων από κάθε κατηγορία. Βρισκόμαστε ήδη σχεδόν στα μισά του έτους, αλλά φαίνεται πως η φετινή χρονιά έχει ακόμη πολλά να δώσει. Πάμε να δούμε τα πιο πολυαναμενόμενα που πρόκειται να πατήσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος μέσα στους επόμενους μήνες.

BMW i4

i4

Η νέα i4 στοχεύει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πωλήσεις ηλεκτρικών μοντέλων της μάρκας και παρουσιάζεται σε όλο της το μεγαλείο, κρατώντας όλα τα χαρακτηριστικά μιας αυθεντικής BMW.

 

BMW iX

ix

Η BMW iX είναι έτοιμη να προχωρήσει στη μαζική παραγωγή και αναμένεται στην αγορά από το Νοέμβριο του 2021. Η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group ενσαρκώνει μία φρέσκια ερμηνεία της φιλοσοφίας Sports Activity Vehicle (SAV).

 

BMW X3 και iX3

x3

Αν και η iX3 δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο από την επίσημη παρουσίαση της, η BMW προχώρησε ήδη στο πρώτο φρεσκάρισμα θέλοντας να την κρατήσει up-to-date με το συμβατικό αδερφάκι της.

Citroen C3 Aircross
c3 aircross

Η Citroen φέρνει το ανανεωμένο C3 Aircross, με ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και στοιχεία άνεσης. Έμπνευση, για την ανανέωση του μικρού γαλλικού crossover, αποτέλεσε το πρωτότυπο Citroen CXperience.

 Cupra Born

born

Σε εκδόσεις από 150 έως 231 ίππους, το νέο Cupra Born είναι ένα γνήσιο τέκνο της ισπανικής μάρκας φέρνοντας τη σπορ φιλοσοφία δίπλα στο φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα.

 

DS 4
ds4

Το νέο DS 4 δεν θα ξεχωρίζει μόνο για τη σχεδίαση και την πολυτέλειά που το διακρίνει, αλλά επίσης για τα υβριδικά του σύνολα και τις προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, άνεσης και συνδεσιμότητας που θα φέρει.

 

DS 9

ds9

Το DS 9 αποτελεί την πολυτελή ναυαρχίδα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που έρχεται να σταθεί απέναντι στον γερμανικό ανταγωνισμό της κατηγορίας των πλουσιοπάροχων sedan.

 Honda HR-V e:HEV

hrv

Το νέο HR-V e:HEV υιοθετεί την προηγμένη υβριδική τεχνολογία με δύο ηλεκτροκινητήρες της Honda, που πετυχαίνει ένα συνδυασμό αποδοτικής λειτουργίας και άμεσης απόκρισης.

Hyundai Bayon

bayon

Το Bayon αποτελεί τη νεότερη πρόταση της Hyundai στην κατηγορία των compact SUV, ενώ κατατάσσεται κάτω από το Kona στην γκάμα της κορεατικής μάρκας.

Hyundai Ioniq 5

ioniq

Το πρώτο μοντέλο της σειράς Ioniq, το οποίο και αποτελεί το όραμα της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας για την ηλεκτροκίνηση. Το Ioniq 5 είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά ως BEV (αμιγώς ηλεκτρικό), ενώ διακρίνεται για μία σειρά τεχνολογιών και καινοτομιών.

Jeep Compass 4xe

compass

 

Tο σύστημα Plug-in Hybrid 4xe θα είναι διαθέσιμο στο Compass με μηδενικό φόρο για τους χρήστες εταιρικών οχημάτων, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Κia EV6

ev6

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της Kia που χρησιμοποιεί την νέα της πλατφόρμα – E-GMP - η οποία έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, προσφέροντας μεγάλη αυτονομία, γρήγορη φόρτιση 800V και ισχύ μηδενικών ρύπων.

Kia Sportage

sportage
Ο δύσκολος στίβος μάχης των SUV στην ευρωπαϊκή αγορά οδήγησε την Kia να δημιουργήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, μια γενιά ειδικά εξελιγμένη για την Ευρώπη.

 

Mercedes-Benz EQS

eqs

Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική λιμουζίνα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία και είναι κατασκευασμένη σε μία νέα αρθρωτή πλατφόρμα που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις μελλοντικές ηλεκτρικές δημιουργίες της Mercedes-Benz.

 

Mercedes-Benz EQB

eqb

Tο τρίτο κατά σειρά αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes-Benz αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της γηραιάς ηπείρου το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς που διανύουμε.

 Nissan Ariyaariya

Το αμιγώς ηλεκτρικό Ariya είναι ένα coupe crossover μήκους 4,6 μέτρων, το οποίο γίνεται το δεύτερο ευρωπαϊκό μοντέλο της μάρκας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά ως μηδενικών ρύπων, μετά το Leaf.

 Seat Ibiza και Arona

ibiza, arona

Μετά από σχεδόν μια 5ετία στην αγορά, τα πλέον δημοφιλή κόμπακτ μοντέλα της Seat υπέστησαν μία ανανέωση για να παραμείνουν ανταγωνιστικά στις κατηγορίες τους.

 

 Seat Tarraco e-Hybrid

tarraco e-hybrid

Μετά το Leon e-Hybrid η Seat διευρύνει τη γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της με την plug-in έκδοση του Tarraco. Με τη συνδυαστική λειτουργία ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης και ενός ηλεκτροκινητήρα, η ισχύς των 245 ίππων το καθιστά ως το ισχυρότερο Tarraco που έχει παραχθεί ποτέ.

Skoda Kodiaq

kodiaq

Το ανανεωμένο SUV της Skoda, το οποίο υποβλήθηκε σε ένα facelift μέσης ηλικίας, 5 χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση, φέρνει μαζί του και νέα κορυφαία vRS έκδοση με κινητήρα βενζίνης.

 Peugeot 308

308

Το νέο 308 είναι το πρώτο που φέρει το νέο σήμα της γαλλικής εταιρείας και όπως ήταν φυσικό, ακολουθεί την νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας.

Volkswagen ID.4 GTX

id.4 gtx

Πρόκειται για ένα πιο σπορ ηλεκτρικό all-rounder SUV, το πρώτο πλήρως εξηλεκτρισμένο μοντέλο επιδόσεων της μάρκας, το οποίο τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας ID., φιλοδοξώντας να συνεχίσει στην ηλεκτρική εποχή, την παρουσία των GTI και GTE.

 

Volvo C40 Recharge

c40

Το νέο μοντέλο της Volvo βασίζεται στην πλατφόρμα CMA και διακρίνεται για την κουπέ αισθητική του που συνδυάζει με ένα δυναμική σχεδίασης χαμηλό αμάξωμα. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της μάρκας που εξελίχθηκε εξ αρχής ως ηλεκτρικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...