Πόσο κοστίζει το Hyundai Bayon;

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Hyundai Bayon για τη γερμανική αγορά και είναι το φθηνότερο SUV της κορεάτικης εταιρείας

  • -
  • -

Το Bayon αποτελεί τη νεότερη πρόταση της Hyundai στην κατηγορία των compact SUV. Το κορεάτικο μοντέλο αποκαλύφθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στο κοινό και αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα, στη χώρα μας αναμένεται τους επόμενους μήνες, χωρίς όμως ακόμα να είναι γνωστός ο τιμοκατάλογος. Αντίθετα, στη Γερμανία οι τιμές του Bayon έγιναν γνωστές δίνοντας μας μία εικόνα για το που θα κινηθεί το κόστος κτήσης του κορεάτικου μοντέλου. Συγκεκριμένα, η βασική έκδοση ξεκινάει από τα 16.790 ευρώ, κάτι που το καθιστά ως το φθηνότερο SUV στη γκάμα της Hyundai.

MΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ HYUNDAI BAYON



Μάλιστα, ακόμα και στην έκδοση που τοποθετείται στη βάση της γκάμας συμπεριλαμβάνεται το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού ασφαλείας που συναντάμε σήμερα σε όλα τα μοντέλα της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας. Πάντα στη γερμανική αγορά θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού, με τη φθηνότερη έκδοση να είναι εφοδιασμένη με τον κινητήρα των 84 ίππων, ενώ η κορυφαία είναι αυτή με το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο των 1.000 cc και των 120 ίππων, σε συνδυασμό με το ήπιο υβριδικό σύστημα 48V και η τιμή του ξεκινάει από τα 23.290 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως τα 26.590 στην πιο πλούσια έκδοση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...