Μια ηλεκτρική Bugatti των 35.000 ευρώ

Η παραγωγή της θα ξεκινήσει μέσα στο 2019

  • -
  • -

Ψάχνεις να αγοράσεις μια Bugatti και… δεν βγαίνεις στα χρήματα; Η Chiron La Voiture Noire είναι μοναδική και κοστίζει 11 εκατομμύρια ευρώ. Η παραγωγή της Chiron Bugatti Divo περιορίζεται σε 40 αντίτυπα και το κόστος της φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Η απλή Chiron θα προσφερθεί σε 500 τυχερούς έναντι 2,2 εκατομμύρια ευρώ. Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να περιμένεις μέσα στο έτος για το λανσάρισμα του ξεχωριστού Type 35, το οποίο θα προσφέρεται στην τιμή των 35.000 ευρώ.

Φυσικά δεν είναι κανονικής κλίμακας, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει ένα άτομο στη θέση του οδηγού. Είναι ηλεκτρικό και μπορεί να αγγίξει ταχύτητες έως και 35 km/h. Προαιρετικά υπάρχει και το «Speed Key», όπως έχει και η κανονική Bugatti, το οποίο ξεκλειδώνει τις «υπερδυνατότητες» του μοντέλου. Έτσι, η τελική του Type 35 αυξάνεται και ξεπερνάει τα 60 km/h. Εφοδιάζεται με μπαταρίες ιόντων-λιθίου και η κίνηση προέρχεται από τον πίσω άξονα.

Η ιστορία έχει ως εξής: Το 1926, ο Ettore Bugatti έφτιαξε για τον 4χρονο γιο του, Roland, ένα μικρής κλίμακας Type 35. Αυτό το «παιχνίδι» γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία και κατέληξε να κατασκευάσει και να πουλήσει το διάσημα μεταξύ 1927 έως 1936 πεντακόσια κομμάτια.

Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοκτήτης μιας Bugatti για να αποκτήσεις το ξεχωριστό μοντέλο, ωστόσο δεν μπορείς να το οδηγήσεις σε δημόσιο δρόμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...