Genesis Essentia: Ένα ηλεκτρικό supercar από το μέλλον

Η πολυτελής, θυγατρική, μάρκα της Hyundai εντυπωσίασε το κοινό στη Νέα Υόρκη

  • -
  • -

Με τη Genesis η Hyundai επιχειρεί να προσεγγίσει οδηγούς στη Βόρεια Αμερική που αγοράζουν πολυτελή αυτοκίνητα, συνήθως από γερμανικές μάρκες. Στο σαλόνι της Νέας Υόρκης παρουσίασε το Essentia, ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο επιδόσεων, το οποίο κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

«Ως κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων έχουν υποχρεώση να δημιουργούμε αντικείμενα πόθου, ξεπερνώντας τις προσδοκίες στους τομείς της σχεδίασης, της τεχνολογίας και τη συνδεσιμότητας», δήλωσε ο επικεφαλής της Genesis, Manfred Fitzgerald. Το Essentia Concept είναι ένα δίθυρο Gran Turismo, με ανθρακονημάτινο μονοκόκ, ηλεκτροκινητήρες και μπαταρίες τοποθετημένες στο κεντρικό τούνελ. Χάρη στο χαμηλό του βάρος είναι ικανό να επιταχύνει από στάση στα 96 km/h σε μόλις 3 sec.

Το εσωτερικό των 2+2 θέσεων είναι ταυτόχρονα απλό και πολυτελές. Το ταμπλό είναι πλήρως ψηφιακό, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό και προσφέροντας συνεχή συνδεσιμότητα σε όλους τους επιβάτες. Τα εμπρός δερμάτινα καθίσματα είναι στο χρώμα του κονιάκ (όπως το ονομάζει η Genesis), ενώ τα πίσω σε μπλε. Η πρόσβαση σε αυτά γίνεται εύκολα χάρη στις πόρτες τύπου butterfly.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...