Πρεμιέρα στην Ευρώπη για το ξεχωριστό Honda NeuV

Το μικρό ηλεκτρικό μοντέλο σκέφτεται και δουλεύει για εσένα βγάζοντας ακόμα και χρήματα

  • -
  • -

Πρώτη παρουσίαση στην Ευρώπη πραγματοποιεί το Honda NueV κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το Honda NueV είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο όχημα με μία μοναδική πρόταση ιδιοκτησίας και ένα προηγμένο «συναισθηματικό σύστημα κίνησης»  που μπορεί να μαθαίνει από τον ιδιοκτήτη του.

Το γνήσιο ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο παρουσιάζει ένα οικονομικά επωφελές μοντέλο ιδιοκτησίας για τολμηρούς πελάτες, λειτουργώντας σαν αυτοματοποιημένο όχημα κοινής χρήσης, όταν ο ιδιοκτήτης του δεν το χρησιμοποιεί. Θα μπορεί να παραλαμβάνει και να αφήνει πελάτες σε τοπικούς προορισμούς και να παρέχει ενέργεια στο ηλεκτρικό δίκτυο τις ώρες υψηλής ζήτησης, όταν είναι ανενεργό, μετατρέποντας έτσι το χρόνο που δεν χρησιμοποιείται σε χρήμα.

Το NeuV λειτουργεί επίσης σαν ένας προνοητικός και χρήσιμος βοηθός τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιώντας ένα «συναισθηματικό σύστημα κίνησης»  που μαθαίνει από τον οδηγό ανιχνεύοντας συναισθήματα πίσω από τις αποφάσεις του. Μετά θα μπορεί να εφαρμόζει ό,τι έχει μάθει από προηγούμενες αποφάσεις του οδηγού για να κάνει νέες επιλογές και υποδείξεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...