Στην Ελλάδα το Opel Astra Electric - Δείτε τιμή

Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του Opel Astra ήρθε στην Ελλάδα, με το γερμανικό μοντέλο να προσφέρεται σε δύο εξοπλιστικά επίπεδα. Δείτε πόσο κοστίζουν στη χώρα μας.

  • -
  • -

Το Opel Astra είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Ελλάδα, διαχρονικά, με την τελευταία του γενιά να προσφέρεται μέχρι τώρα με κινητήρες βενζίνης, diesel και plug in hybrid.

Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε και η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή με την ονομασία Opel Astra Electric, την οποία μπορούσαμε να συναντήσουμε στο ελληνικό site της Opel, όμως ακόμα δεν είχε τιμή. Πλέον αυτό άλλαξε.

2-opel-astra-electric-2024

Με έναν κινητήρα στην Ελλάδα το Opel Astra Electric

Το Opel Astra Electric θα έρθει στην Ελλάδα σε δύο εξοπλιστικά επίπεδα, το Edition Plus και το GS. Αμφότερα θα έχουν τον νεότερο ηλεκτρικό κινητήρα της Stallantis, ο οποίος τοποθετείται στον μπροστά άξονα και αποδίδει 156 ίππους και ροπή που φτάνει τα 260 Nm.

Δείτε ακόμα: Opel Astra Electric: Με 156 ίππους και πάνω από 400 km αυτονομία

Το εν λόγω μοτέρ επιταχύνει στη διαδικασία 0-100 km/h το γερμανικό μοντέλο σε 9,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 170 km/h.

3-opel-astra-electric-2024

Μπαταρία, αυτονομία και φόρτιση του Opel Astra Electric

Όσον αφορά την μπαταρία, τοποθετείται η νεότερη που διαθέτει η Steallantis στην γκάμα της, η οποία μπορεί να αποθηκεύσει 54 kWh ρεύματος. Αυτό σημαίνει ότι η αυτονομία του Opel Astra Electric αγγίζει τα 418 km. Επιπλέον, το Opel Astra Electric μπορεί να φορτίσει γρήγορα, καθώς σε DC ταχυφορτιστή είναι ικανό να δεχτεί ρεύμα με ισχύ μέχρι και 100 kW.

4-opel-astra-electric-2024-fortisi-kalodio

Οι τιμές του Opel Astra Electric στην Ελλάδα

Η τιμή της έκδοσης Opel Astra Electric Edition Plus ξεκινά από 45.800 ευρώ, ενώ η τιμή για την έκδοση Opel Astra Electric GS ξεκινά από 49.900 ευρώ. Αμφότερες οι τιμές είναι χωρίς την επιδότηση του Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, επειδή το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου. Η επιδότηση που προσφέρει είναι 8.000 ευρώ, οπότε για τις παραγγελίες που θα κατατεθούν εμπρόθεσμα, η τιμή θα πέσει στα 37.800 και 41.900 ευρώ, αντίστοιχα.

Το Opel Astra Electric είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...