Suzuki iV-4 compact SUV

Compact SUV με μοντέρνα σχεδίαση, αντίπαλος του Nissan Juke

  • -
  • -

Ένα ακόμη SUV παρουσίασε η Suzuki στην έκθεση της Φρανκφούρτης στα μέσα Σεπτεμβρίου. Το iV-4 Concept είναι ο προπομπός ενός νέου κόμπακτ SUV.. Η μάσκα με τις 5 γρίλιες, το φουσκωμένο καπό, η ψηλή πλαϊνή γραμμή και οι έντονες γωνίες στα πλάγια του προφυλακτήρα προσθέτουν δυναμισμό, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος υπόσχεται μεγάλες ικανότητες 4x4. Περισσότερα στοιχεία για τη σχεδίαση του iV-4 Concept μπορείς να δεις στο παρακάτω video. Αν σου έχει ήδη δημιουργηθεί η απορία για το που εντάσσεται το νέο μοντέλο στη γκάμα της Suzuki, λάβε υπόψη τα εξής:

  • υπάρχει κενό ανάμεσα στα Jimny και Grand Vitara, με το τελευταίο να είναι διαθέσιμο ως 3θυρο (κοντό) και 5θυρο (μακρύ).
  • Το νέο SX-4 δεν λογίζεται ως SUV από τη Suzuki, αλλά ως Crossover.

 

Οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι 4215 mm μήκος, 1850 mm πλάτος, 1655 mm ύψος και 2500 mm μεταξόνιο. Με αυτά ως δεδομένα, το iV-4 πιθανότατα θα “χωθεί” ανάμεσα στα Jimny και Grand Vitara αντικαθιστώντας με αυτό τον τρόπο το 3θυρο Grand Vitara. Θα έρθει με άλλα λόγια αντιμέτωπο με μοντέλα όπως τα Nissan JukeFord EcoSport και το Opel Mokka.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...