O David Coulthard για τον Colin McRae

Τι δήλωσε στο gocar ο πρώην πιλότος της F1 για τον φίλο του. Στις 15/9/2012 συμπληρώνονται 5 χρόνια από το θάνατο του McRae

  • -
  • -

Ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου 2007 όταν ο Σκοτσέζος οδηγός του Rally Colin McRae έφυγε από την ζωή. Το τραγικό δυστύχημα έγινε όταν έπεσε το ελικόπτερο που πιλοτάριζε κοντά στο σπίτι του. Ο γιος του και δυο οικογενειακοί φίλοι έχασαν την ζωή τους εκείνη τη μέρα.  

Το GoCar μίλησε με έναν άνθρωπο που είχε περάσει πολλά με τον Colin McRae, τον David Coulthard: 

«Έχω τόσο πολλές και καλές αναμνήσεις από τον Colin και πολλές είναι με τον Colin και τον Alison μαζί, όπως την νύχτα που ήμασταν ομόσταυλοι στον αγώνα του race of champions που είχε γίνει στο Παρίσι, όταν αποσυρθήκαμε’ στο μπαρ μένοντας στο τέλος με την Αμερικανική ομάδα. Ο Alison τραγουδούσε παράφωνα κάποια Σκοτσέζικα τραγούδια ενώ ο Colin και εγώ χοροπηδάγαμε και χορεύαμε, κατά κάποιον τρόπο. Οι Αμερικανοί έχασαν πριν πατήσουμε εμείς την πίστα με έναν συνδυασμό από αβεβαιότητα από την γλώσσα που χρησιμοποιούσαμε και τον φόβο ότι ο χορός μας ήταν μια προθέρμανση για ένα καυγά σε μπαρ με αυτούς να είναι τα μόνα πιθανά θύματα.   

Το Μονακό ήταν το σπίτι του Colin και  για μια περίοδο, όχι μεγάλη και όχι έξυπνο να θυμηθώ τους πολλούς τρόπους μεταφοράς και την δική μας κατανόηση για το πώς είναι καλό να καβαλάς-οδηγάς-κρέμεσαι πάνω σε αυτά. 

Πάντα θα θυμάμαι τον Colin για την ‘κολλητική’ του ενέργεια για προκλήσεις που περιείχαν ταχύτητα, την αγάπη του προς την οικογένεια και τα λόγια του: "είμαστε εδώ για να περνάμε καλά… όχι πολλά χρόνια"»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...