Video: Πόσο φοβούνται οι οδηγοί F1 μέσα σε ένα WRC

Δύο οδηγοί-θρύλοι της F1 πήγαν βόλτα με τον πρωταθλητή του WRC Kalle Rovanperä, και οι αντιδράσεις τους προκαλούν αρκετό γέλιο.

  • -
  • -

Δυο παλιοί γνώριμοι και θρύλοι της F1, συναντιούνται ξανά. Πρόκειται για τον Mika Häkkinen, πρώην οδηγό της Lotus και της McLaren και δύο φορές πρωταθλητή της F1 (1998,1999) και τον βρετανό David Coulthard που ήταν οδηγός των Williams, McLaren και Red Bull.

Στην αρχή του video, ο David παίρνει τηλέφωνο τον Mika και του ζητάει να συναντηθούν καθώς έχει μια έκπληξη για εκείνον. Έτσι, ο Mika ταξιδεύει μέχρι την Σαρδηνία, όπου τον περιμένει ο David. Η πολυαναμενόμενη έκπληξη ήταν πως τόσο ο Mika όσο και ο David θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βόλτα με τον Kalle Rovanperä, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του WRC με την Toyota Gazoo Racing.

Δείτε επίσης: πρόγραμμα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως όλοι περίμεναν για τους δύο θρύλους της F1. Ο Mika αλλά και ο David αποδείχθηκαν εν τέλει ακατάλληλοι για συνοδηγοί στο WRC, καθώς ο φόβος τους στην βόλτα ήταν εμφανής. Ειδικότερα, ο Häkkinen έλεγε συνεχώς στον Rovanperä έντρομος να οδηγεί πιο αργά, δείχνοντας να μην το αντέχει. Ο Coulthard, από την άλλη, ήταν λιγότερο εκδηλωτικός, ωστόσο ο φόβος ήταν ζωγραφισμένος και στο δικό του πρόσωπο.

Στο τέλος όλα πήγαν καλά, οι δύο πρώην οδηγοί ευχαρίστησαν τον Kalle και την ομάδα του και στη συνέχεια δείπνησαν, με τους δύο Φινλανδούς να θέλουν να... διδάξουν τη γλώσσα τους στον Βρετανό Coulthard.

Δείτε το video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...