Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Το όνειρο ζει!

  • -
  • -

Γεννήθηκε το 1998 και ευτυχώς δεν ξεχάστηκε από τις 5 Μαΐου, οπότε και εγκαινιάστηκε. Η μόνη πραγματική πίστα στη χώρα μας συνεχίζει να βελτιώνεται και προσφέρει τώρα πολύ περισσότερες «πολυτέλειες», από ότι μας είχε συνηθίσει.

Τώρα μετά τις βελτιώσεις διαθέτει κλειστά «garage» για τους αγωνιζόμενους, 18 τον αριθμό (!), που μάλιστα είναι πλήρως εξοπλισμένα μαζί με πολλές τουαλέτες (χρήσιμο αυτό), ενώ στον πρώτο όροφο θα βρείτε πέντε «box» τηλεοπτικών αναμεταδόσεων, press-room καθώς και αίθουσα απονομών. Αλλά πέρα από αυτά που φαίνονται υπάρχουν και αυτά που δεν φαίνονται, όπως ο υποσταθμός της ΔΕΗ στο υπόγειο.

Επίσης προσφέρει Αθλητικό Κέντρο, camping, καθώς και Κέντρο Οδικής Αγωγής.

Να σας θυμίσουμε ότι βρίσκεται… μερικά μέτρα έξω από τη πόλη των Σερρών με μήκος 3.186 μέτρα και το πλάτος της φτάνει τα 12 μέτρα, στις στροφές τα 13 και στη μεγάλη ευθεία που φτάνει τα 776 μέτρα, τα 15.

Αν το βλέπετε σοβαρά το θέμα, αξίζει τον κόπο και το χρήμα, γιατί η πίστα αξίζει την εμπειρία, ειδικά τώρα που οι τιμές έχουν μειωθεί αισθητά. Μόνο θα πρέπει να βιαστείτε γιατί λόγο του νέου τάπητα που θα πέσει, θα παραμείνει κλειστή για τρείς μήνες, από τις 21 Μαΐου έως τον Αύγουστο.

Βγάζει τα χρήματά της, νομίζουμε πως όχι.

Άξιζε τον κόπο;

Σίγουρα!

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...