Video: Η στιγμή που μια συλλεκτική Pagani Zonda 15 εκατ. € τρακάρει με ένα Fiesta

Πρόκειται για ένα από τα μόλις τρία κομμάτια που υπάρχουν στον κόσμο.

  • -
  • -

Ένα τρακάρισμα ποτέ δεν είναι ευχάριστο γεγονός, πόσο μάλλον όταν εμπλέκεται και ένα αυτοκίνητο μεγαλύτερης αξίας. Το μοναδικό ευχάριστο που μπορούμε να αποκομίσουμε από το συμβάν που θα δείτε παρακάτω είναι το ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. Τουλάχιστον όχι άνθρωπος…

Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τα οχήματα που ενεπλάκησαν σε αυτό το σίγουρα ακριβό τρακάρισμα. Το δυσάρεστο γεγονός συνέβη στην Κροατία, καθώς η πληγωμένη Pagani Zonda HP Barchetta που θα δείτε στο video συμμετείχε σε εκδήλωση της λέσχης Supercar Owners Circle.

pagani-zonda-hp-barchetta-crash-2

Στα σύντομα πλάνα που καταγράφουν και την στιγμή του ατυχήματος, βλέπουμε το ιταλικό supercar να είναι μέρος ενός εξαιρετικά ξεχωριστού κομβόι, καθώς ακολουθεί ένα εξίσου σπάνιο Apollo IE, ενώ ακριβώς από πίσω βρίσκεται μία Ferrari SF90 Stradale.

Δείτε ακόμη: Ferrari SF90 διαλύεται με μόλις 290 km στο οδόμετρο!

Όπως θα δείτε και στο video, η Zonda μόλις πέρασε το σημείο όπου βρίσκεται η κάμερα, φαίνεται να υπερστρέφει με αποτέλεσμα να ξεφεύγει από την πορεία της και να έχει μία άσχημη συνάντηση με ένα Ford Fiesta που κινούταν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

pagani-zonda-hp-barchetta-crash-3

Φανταστείτε την έκφραση στο πρόσωπο του ασφαλιστή του Fiesta όταν ακούσει πως το όχημα με το οποίο τράκαρε αποτελεί 1 από τις μόλις 3 Zonda HP Barchetta που έχουν κατασκευαστεί συνολικά, με την τιμή της κάθε μίας να υπολογίζεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Δείτε το συμβάν εδώ:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...