Καλαμάτα: Έδωσε 16.000 € για μεταχειρισμένη Mercedes και τον κοροϊδέψαν

Το ζευγάρι πλήρωσε για να αποκτήσει νέο αυτοκίνητο, αλλά ο έμπορος πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε. Η απάτη σημειώθηκε στη Μεγαλόπολη.

  • -
  • -

Μία ακόμη απάτη με θύματα Έλληνες πελάτες που επιθυμούσαν να αποκτήσουν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σημειώθηκε στη χώρα μας. To περιστατικό  συνέβη στη Μεγαλόπολη, με το ζευγάρι να αναφέρει ότι απευθύνθηκε σε εταιρεία εμπορίας οχημάτων, με σκοπό να αγοράσει ένα από τα διαθέσιμα αυτοκίνητα.

Η συμφωνία έγινε και η γυναίκα, κατέβαλε το ποσό των 16.000 € στoν έμπορο, προκειμένου να παραγγείλει το ΙΧ μάρκας Mercedes, το οποίο θα της παραδιδόταν σε περίπου 1,5 μήνα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε, βάσει της συμφωνίας. Το ζευγάρι αφού είδε πως η παράδοση καθυστερεί, ενόχλησε πολλάκις τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, ζητώντας να μάθει πότε θα έρθει το αυτοκίνητο.

Στην αρχή, ο έμπορος απαντούσε στις κλήσεις δικαιολογώντας τον εαυτό του, αλλά από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να απαντά και στο τηλέφωνο.

Ο ίδιος έμπορος είχε εξαπατήσει αρκετούς πελάτες

Όπως ήταν λογικό, η κυρία κατέθεσε μήνυση για απάτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας εναντίον του ιδιοκτήτη της εταιρείας ο οποίος, ενώ πήρε τα χρήματα, δεν της παρέδωσε το αυτοκίνητο που είχε παραγγείλει.

Σύμφωνα με το Arcadia Portal, αυτή η υπόθεση απάτης δεν ήταν η μοναδική. Κι άλλοι πολίτες θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, αφού πλήρωσαν επίσης αυτοκίνητο στον ίδιο έμπορο, αλλά δεν παρέλαβαν ποτέ το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Νέα απάτη: Έδωσε 5.300 € για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και δεν το πήρε ποτέ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το θύμα με τη Mercedes, επικοινώνησε με εξαιρετικά δημοφιλή ιστοσελίδα που δημοσιεύει αγγελίες για την αγορά αυτοκινήτων, ενημερώνοντάς τους για τις εξελίξεις. Η ιστοσελίδα «κατέβασε» τις καταχωρίσεις της εταιρείας, ενώ ακόμα ένας πολίτης δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας.

Πηγή: arcadiaportal.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...