Η SIXT σε πηγαίνει στα 5 κορυφαία μέρη της Ελλάδας

Ανακάλυψε τους 5 πιο hot προορισμούς της Ελλάδας και επίλεξε σήμερα ένα από τα αυτοκίνητα της SIXT μέσω της υπηρεσίας Rent a Car. H SIXT είναι εδώ και μεταμορφώνει την μετακίνησή σου σε μία εμπειρία γεμάτη άνεση και ασφάλεια!

  • -
  • -

Οι ανοιξιάτικες αποχρώσεις αποτελούν ευκαιρία για ταξίδια και αποδράσεις, με τον περισσότερο κόσμο να αποχωρίζεται τις μεγαλουπόλεις. Κάθε προορισμός εμπνέει και εκτοξεύει σε νέες περιπέτειες. Και τι καλύτερο για να ζήσεις αυτή την εμπειρία απροβλημάτιστα, από το να επιλέξεις το όχημά σου από τη SIXT; Φέτος, η μία επιπλέον ημέρα ανάπαυσης λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, προσθέτει ακόμα ένα λόγο για να ταξιδέψεις. Όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι, έτσι κι εσύ μπορείς να θελήσεις να φύγεις από τα μεγάλα αστικά κέντρα με προορισμό το χωριό, οικισμούς φίλων και πολλά άλλα μέρη. Εάν ψάχνεις το ιδανικό μεταφορικό μέσο, στις παρακάτω γραμμές θα βρεις την απάντηση. Εάν πάλι δε διαθέτεις το κατάλληλο όχημα, αλλά ούτε και συγκεκριμένο προορισμό στο μυαλό σου, τότε και πάλι αυτό το άρθρο αφορά εσένα!  Διότι, εδώ θα βρεις 5 εξαιρετικές επιλογές για να απολαύσεις τις εκδρομές σου.

Η SIXT αποτελεί έναν αξιόπιστο σύμμαχο για κάθε ταξιδιώτη που αναζητά υψηλής ποιότητας υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο η  πολυτέλεια γίνεται μέρος της διαδρομής σου. Με στόλο που περιλαμβάνει επιλογές από πολυτελή αυτοκίνητα έως οικονομικά μοντέλα, καλύπτει όλα τα γούστα. Επιπλέον, με τις extra ανέσεις που μπορείς να έχεις, πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου (π.χ. παιδικά καθίσματα), σου δίνει την ευκαιρία  να απολαύσεις με απόλυτη άνεση και ασφάλεια το κάθε σου ταξίδι. Tο δίκτυο της SIXT αποτελείται από σταθμούς εξυπηρέτησης στα σημαντικότερα αεροδρόμια, στις μεγαλύτερες πόλεις και στα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδος. Αξιοποιώντας το δίκτυο της SIXT, μπορείς να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει, σε συμφέρουσα τιμή και με το αίσθημα εμπιστοσύνης που διακρίνει το brand.

@Photograph by Trekking Hellas

Διαθέτοντας ένα μεγάλο εύρος τιμών, που καλύπτει όλες τις οικονομικές ανάγκες, μπορείς να νοικιάσεις αύριο κιόλας, το μοντέλο που επιθυμείς και να φύγεις για έναν από τους 5 προορισμούς που θα βρεις παρακάτω. Και αφού βρήκες το αυτοκίνητο για την Πασχαλινή σου εξόρμηση, τώρα το μόνο που απομένει είναι να βρεις τον προορισμό. 

Ταξιδεύουμε παρέα με τη SIXT, τον πιο αξιόπιστο σύμμαχο για κάθε ταξιδιώτη και ανακαλύπτουμε τους 5 κορυφαίους προορισμούς που θα αποδράσουμε φέτος το Πάσχα!

Κέρκυρα

1

Η Κέρκυρα είναι ένας από τους πρώτους προορισμούς που έρχονται στο μυαλό κάθε χρόνο όταν πλησιάζει το Πάσχα, καθώς έχει έναν μοναδικό τρόπο να γιορτάζει τη μεγαλύτερη θρησκευτική εορτή της άνοιξης. Οι Μπότηδες είναι το έθιμο που πετάνε κανάτια γεμάτα νερό από τα μπαλκόνια το Μεγάλο Σάββατο, ενώ η Κέρκυρα είναι διάσημη και για τη μουσική της παράδοση, όπως μαρτυρούν οι 18 φιλαρμονικές που έχει, στις οποίες υπηρετούν τις νότες πάνω από 350 άνθρωποι. Εάν λοιπόν θέλεις να βιώσεις έναν από τους πιο ξακουστούς τρόπους για να περάσεις το φετινό Πάσχα, η Κέρκυρα είναι… μονόδρομος.

Ναύπλιο

2

Αν τώρα η Κέρκυρα σου πέφτει κομματάκι μακριά και δεν θέλεις να χαλάσεις τόσα χρήματα στα πήγαινε-έλα, το Ναύπλιο είναι η ιδανική λύση για εσένα. Σε 1,5 περίπου ώρα είσαι εκεί μέσω του αυτοκινητόδρομου κι αν είσαι συνετός με το γκάζι, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να φτάσεις και να γυρίσεις πίσω χωρίς να χρειαστείς ανεφοδιασμό, τουλάχιστον στο ενδιάμεσο. Τα πολλά καφέ, οι ταβέρνες και τα εστιατόρια καλύπτουν κάθε απαίτηση και φυσικά κάθε… τσέπη. Κι αφού χορτάσεις το στομάχι, οι ατελείωτες ομορφιές θα φροντίσουν να χορτάσει και το μάτι, ενώ τα γραφικά πλακόστρωτα στενά ενδείκνυνται για τον απαραίτητο περίπατο της χώνεψης.

Λευκάδα

3

Ξαναγυρνάμε σε ένα προορισμό πιο μακριά από την Αθήνα, ο οποίος μπορεί να πρόκειται για νησί, αλλά δεν χρειάζεται να μπεις σε καράβι για να φτάσεις, ενώ έχει αμέτρητα μέρη για να δεις.! Η Λευκάδα είναι ένας ιδανικός προορισμός για διακοπές, είτε μιλάμε για το Πάσχα, είτε για καλοκαίρι, ακόμη και τα τριήμερα! Το διάσημο νησί του Ιονίου Πελάγους διαθέτει πολλές ομορφιές, προσφέρεται για όλες τις εποχές του χρόνου και υποδέχεται τους επισκέπτες έχοντας πολλές προτάσεις για καλό φαγητό ή νυχτερινή διασκέδαση.

Πήλιο

3

Αλλάζουμε μεριά και πάμε από την πλευρά του Αιγαίου για να δούμε ένα μέρος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα με μοναδικό τρόπο. Λίγοι προορισμοί καλύπτουν μια τόσο ευρεία γκάμα προτιμήσεων και για αυτό το στολίδι του νομού Μαγνησίας συγκεντρώνει την προσοχή μας κάθε φορά που θέλουμε να αποδράσουμε από τα τείχη της πόλης. Σε όποιο… στρατόπεδο κι αν ανήκεις, η συγκεκριμένη απάντηση καλύπτει και τα δύο. Ακόμη ένα θετικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου προορισμού είναι ότι μπορείς να φτάσεις με αυτοκίνητο, χωρίς να χρειάζεται να μπεις σε πλοίο ή αεροπλάνο.

Μετέωρα

4

Τέλος, έχουμε έναν εξαιρετικά δημοφιλή προορισμό, ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα να θαυμάσεις το μεγαλείο της φύσης όπως ελάχιστοι. Τα Μετέωρα δεν είναι τυχαία μία από τις πιο “hot” επιλογές για εξόρμηση στην Ελλάδα. Χιλιάδες ταξιδιώτες επισκέπτονται αυτό το γεωλογικό θαύμα το οποίο βρίσκεται πάνω από την πόλη της Καλαμπάκας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά ακόμη περισσότερο σε περιόδους εορτών όπως το Πάσχα. Πηγαίνοντας εκεί θα μπορέσεις να αντικρύσεις από κοντά τους τεράστιους κάθετους βράχους από ψαµµίτη που στην κορφή τους βρίσκονται τα ξακουστά μοναστήρια και τότε θα καταλάβεις κατευθείαν γιατί άξιζε και το τελευταίο χιλιόμετρο που διένυσες.

Αν λοιπόν έχεις καταλήξει που θα περάσεις το φετινό Πάσχα, μην χάνεις ούτε λεπτό. Επισκέψου τώρα την ιστοσελίδα της SIXT και επίλεξε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και στη πιο συμφέρουσα τιμή.

Ψάχνεις πού θα πας για Πάσχα και με ποιον τρόπο; Με την υπηρεσία Rent Car της SIXT μέλος του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, θα βρεις την απάντηση και για τα δύο ερωτήματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...