Στα Ιωάννινα με FIAT 500 Hybrid

Η όμορφη πόλη που βρέχεται από τη λίμνη Παμβώτιδα σε περιμένει να την εξερευνήσεις με ένα οικονομικό, πρακτικό και πολύ στιλάτο μικρό αυτοκίνητο!

  • -
  • -

Μεγαλώσατε μαζί. Στην ίδια γειτονιά, στο ίδιο σχολείο, ακούγατε την ίδια μουσική, πηγαίνατε στα ίδια στέκια, είχατε κοινές υπαρξιακές αγωνίες, κάνατε τα ίδια όνειρα. Μέχρι που τελειώσατε το Λύκειο και ήρθε η φοιτητική ζωή να σας χωρίσει. Εσύ παρέμεινες Αθήνα, η κολλητή σου πέρασε στα Γιάννενα, η τυχερή! Κι εσύ όμως, έχεις πλέον μια καλή αφορμή για να επισκεφτείς μια από τις πιο όμορφες και δραστήριες πόλεις της Ελλάδας η οποία συντηρεί τους θρύλους και τις παραδόσεις της, διαθέτει υψηλό ακαδημαϊκό και πολιτιστικό επίπεδο, προσφέρει πλούσια φοιτητική ζωή και πολλές ευκαιρίες για άθληση και δραστηριότητες στη φύση.

Η πρωτεύουσα της Ηπείρου είναι χτισμένη γύρω από τη μαγευτική λίμνη Παμβώτιδα, με το νησάκι του Αλή Πασά και της κυρα Φροσύνης στο κέντρο της, και τα επιβλητικά βουνά να καθρεφτίζονται στα νερά της. Το ατμοσφαιρικό Κάστρο των Ιωαννίνων είναι ένα από τα ελάχιστα κάστρα στην Ελλάδα που εξακολουθεί και κατοικείται μέχρι σήμερα ενώ φιλοξενεί σημαντικά μουσεία και πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ιωάννινα

Οι παραλίμνιες διαδρομές, οι δρόμοι, οι πεζόδρομοι με τα μικρά ταβερνάκια, τα στέκια των φοιτητών και τα τσιπουράδικα, τα ιστορικά μνημεία, οι παραδοσιακές γειτονιές, η πάντα ζωντανή Πλατεία Μαβίλη και τα παλιά αρχοντικά των Ιωαννίνων συνθέτουν μια εικόνα που παντρεύει ιδανικά την πλούσια ιστορική μνήμη με τη σύγχρονη ζωή. Οι επιλογές για αναψυχή και άθληση είναι πάμπολλες. Ενώ η πόλη, λόγω γεωγραφικής θέσης, αποτελεί ιδανική βάση για εξορμήσεις με αυτοκίνητο στους Λιγκιάδες με την απίστευτη θέα, στα Τζουμέρκα, στα Ζαγοροχώρια, το Μέτσοβο, το Εθνικό Πάρκο Βίκου-Αώου, τη Βάλια Κάλντα κ.λπ.

Για να ζήσεις στο έπακρο την έντονη ζωή των Ιωαννίνων, να επισκεφθείς τα ουκ ολίγα αξιοθέατά της, να περιηγηθείς στους πολυσύχναστους δρόμους της αλλά και να κερδίσεις τις εντυπώσεις των συμφοιτητών της φίλης σου, χρειάζεσαι ένα μικρό, πρακτικό, οικονομικό, ευέλικτο και ερωτεύσιμο αυτοκίνητο. Όπως το FIAT 500 Hybrid που ταξιδεύει με άνεση και ασφάλεια, παρκάρει παντού και μαγνητίζει τα βλέμματα.

FIAT 500 Hybrid

Με έως και -30% μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων, το ήπια υβριδικό FIAT 500 Hybrid θα καλύψει άνετα και οικονομικά τα 410 km του ταξιδιού. Και αυτό το icon θα το βρεις στον υπερπλήρη κατάλογο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων της SIXT. Επιλέγοντας μια υπηρεσία rent a car χωρίς κρυφούς όρους και με προνομιακές τιμές, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα.

Κατέβασε το SIXT app κάνε την κράτησή σου εύκολα και γρήγορα και οδήγησέ το τώρα στην SIXT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...