Στη Μάνη με Porsche Cayenne

Είστε έτοιμοι για μια εξόρμηση στο παραδοσιακό και άγριο τοπίο της νοτιοανατολικής Πελοπονήσσου με ένα διασκεδαστικό και πανίσχυρο premium SUV;

  • -
  • -

Κάθε οδοιπορικό ξεκινά με την υπόσχεση του αγνώστου, την ανυπομονησία για νέες εμπειρίες και τον ενθουσιασμό της ανακάλυψης. Ένας τόπος άγριας ομορφιάς που καλύπτει κάθε συνθήκη εξερεύνησης και προσφέρεται για road trip και περιπέτεια είναι η Μάνη.

Είτε στη Μεσσηνιακή (Δυτική) είτε στην Λακωνική (Ανατολική), στη Μάνη θα συναντήσεις τη μαγεία της παράδοσης, την αυθεντική ομορφιά της φύσης, και θα γευτείς τα τοπικά εδέσματα που θα σε συναρπάσουν. Είναι ένα ταξίδι που διασχίζει χωριά με πέτρινα σπίτια και επιβλητικές ακτές, όπου το παρελθόν αναμειγνύεται με το παρόν, δίνοντας μια γεύση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.

Με αφετηρία το κεφαλοχώρι της Αρεόπολης (πατρίδας των Μαυρομιχαλαίων), την ιστορική έδρα της Μάνης με τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα πυργόσπιτα και τα τοπόσημα της επανάστασης, μπορείς να περιηγηθείς στο βραχώδες και άνυδρο τοπίο μέχρι να βρεις τη γαλήνη στο Λιμένι, το επίνειό της, με τα γαλαζοπράσινα νερά του. Ή να θαυμάσεις τη θέα από το Οίτυλο, να γευματίσεις στον παραθαλάσσιο Γερολιμένα, να επισκεφθείς τα σπήλαια του Διρού, και να φτάσεις μέχρι το ακρωτήρι Ταίναρο.

Μάνη

Ένας γύρος στη χερσόνησο της Μέσας Μάνης με το αυτοκίνητο είναι άλλη μια αξέχαστη εμπειρία. Από τα χωριά με τους πέτρινους πύργους όπως η Κηπούλα και η Λάγια, μέχρι το παραδοσιακό Σταυρί και το ενδιαφέρον Φλομοχώρι, κάθε στάση προσφέρει νέες συγκινήσεις και ιντσταγκραμικής ομορφιάς τοπία. Η επίσκεψη στην εντυπωσιακή πυργοπολιτεία της Βάθειας, ενός χωριού-φάντασμα που πλέον διαθέτει καταλύματα, θεωρείται must.

Με αφετηρία την Καλαμάτα θα περιηγηθείς στα παραθαλάσσια χωριά της Μεσσηνιακής Μάνης Στούπα, Καρδαμύλι και Άγιο Νικόλαο με τα πυργόσπιτα και το πιο ήπιο τοπίο. Όλες οι διαδρομές της περίπλοκης και εκθαμβωτικής Μάνης κρύβουν μια ευχάριστη έκπληξη μετά από κάθε στροφή. Η ίδια η οδήγηση είναι μέρος της διασκέδασης του ταξιδιού. Οι διαδρομές στην Πελοπόννησο είναι ωστόσο ιδιαίτερα απαιτητικές και χρειάζονται ένα αυτοκίνητο με κορυφαία οδική συμπεριφορά και υψηλά επίπεδα ασφάλειας, αλλά και -γιατί όχι- πολυτέλειας.

Porsche Cayenne

Μετάτρεψε την απόδραση προς τη Μάνη σε μια μοναδική εμπειρία επιλέγοντας την εμβληματική Porsche Cayenne από τον τεράστιο στόλο ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων της SIXT. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία όχι μόνο να εξερευνήσεις απροβλημάτιστα κάθε μικρό και μεγάλο χωριό, αλλά και να «κακομάθεις» τον εαυτό σου, απολαμβάνοντας ένα αφάνταστα διασκεδαστικό, πανίσχυρο, premium SUV, ικανό να κινηθεί σε κάθε έδαφος με την υπογραφή της Porsche. Ετοιμάσου λοιπόν.

Μπες στο site, επισκέψου έναν από τους σταθμούς εξυπηρέτησης ή κατέβασε το app, κάνε την κράτησή σου εύκολα και γρήγορα και οδήγησέ το τώρα στην SIXT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...