Αθλήτρια πήρε δώρο μια Porsche αλλά δεν έχει δίπλωμα οδήγησης

Το δώρο για τον νικητή στον μεγάλο τελικό ήταν μια Porsche Taycan 4S Sport Turismo. Η αθλήτρια που κέρδισε όμως δεν έχει καν δίπλωμα, οπότε θα την χαρούν άλλοι.

  • -
  • -

Στο πρόσφατο τουρνουά τένις γυναικών της Στουτγάρδης, η Porsche, ως μεγάλος χορηγός έκανε δώρο στη νικήτρια μια Taycan 4S Sport Turismo. Στον μεγάλο τελικό αναμετρήθηκαν η Έλενα Ριμπάκινα με τη Μάρτα Κόστιουκ, με την πρώτη να επικρατεί με 2-0 σετ.

porsche

Η τενίστρια από το Καζακστάν περιχαρής παρέλαβε το τρόπαιο του νικητή και στη συνέχεια τα κλειδιά του υπέροχου σπορ ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Ωστόσο, στις δηλώσεις της, έκανε γνωστό πως δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης, οπότε δεν μπορεί να χαρεί το πανίσχυρο μοντέλο της Porsche.

porsche

Παρότι 24 ετών, η Ριμπάκινα δεν έχει δώσει εξετάσεις για άδεια, οπότε, όπως ανέφερε η ίδια, έως ότου καταφέρει να βγάλει δίπλωμα, την Taycan θα οδηγεί ο προπονητής της Στέφανο Βούκοβ και η μητέρα της, τονίζοντας παράλληλα, πως το όχημα θα μεταφερθεί στο Ντουμπάι, όπου βρίσκεται η έδρα της.

Η τιμή της Taycan 4S Sport Turismo στην Ελλάδα 

Η Taycan 4S Sport Turismo είναι ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα. Μια πραγματική Porsche, με εξαιρετικό στήσιμο και επιδόσεις. Τροφοδοτείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, με τη μέγιστη απόδοση να αγγίζει τους 490 ίππους (530 PS σε λειτουργία Overboost με Launch Control) και η ροπή τα 650 Nm.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η Porsche Taycan Turbo GT των 1.108 PS - Τιμή στην Ελλάδα

Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 4 sec και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Η μπαταρία χωρητικότητας 79,2 kWh εξασφαλίζει αυτονομία έως 350 km, με την τιμή της στην Ελλάδα να ξεκινά στην έκδοση 4S από 129.260 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...