F1: Οι μεταγραφές που άφησαν ιστορία τον 21ο αιώνα [Video]

Με αφορμή την μεταγραφή-σοκ του Hamilton στη Ferrari, ας δούμε τις πιο αναπάντεχες αλλαγές ομάδων από οδηγούς που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

  • -
  • -

Ο Lewis Hamilton κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο για ακόμη μία φορά, όταν ανακοινώθηκε ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα κάνει τη μετάβαση από τη Mercedes-AMG Petronas F1 Team στη Scuderia Ferrari το 2025, σηματοδοτώντας μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές οδηγών όλων των εποχών. Ο ίδιος ο Βρετανός δήλωσε πως δεν άφησε την Mercedes με την οποία κατάκτησε 6 τίτλους για να πάει στην Ferrari για τα χρήματα. Ήταν μια απόφαση με κύριο κριτήριο την ανάγκη για αλλαγή περιβάλλοντος και ένα τεράστιο κίνητρο να κατακτήσει τον 8ο τίτλο του με μια άλλη ομάδα και ειδικά με τους κόκκινους από το Μαρανέλο.

Με αφορμή αυτή τη μεταγραφή, η ομάδα παραγωγής της Formula 1 συγκέντρωσε όλες τις μεγάλες κινήσεις που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Στην παρακάτω λίστα συγκέντρωσαν τις πιο δραματικές αποφάσεις οδηγών τον 21ο αιώνα.

vettel

Από τον Fernando Alonso που άφησε την τότε πρωταθλήτρια Renault για τη McLaren, μέχρι τον Sebastian Vettel που άφησε τη Red Bull για τη Ferrari, υπήρξαν πολλές εκπλήξεις όλα αυτά τα χρόνια οι οποίες κράτησαν το ενδιαφέρον του κοινού σε υψηλά επίπεδα τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας.

Δείτε ακόμη: O Hamilton εκτόξευσε την αξία της Ferrari στα 70 δις!

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό video και στη συνέχεια πείτε μας: Ποια ήταν για εσάς η πιο σοκαριστική μεταγραφή; Υπάρχει κάποια που σας έρχεται στο μυαλό και δεν συμπεριλαμβάνεται στο video;

Πηγή φωτογραφίας: F1

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...