Τα περιπολικά γίνονται ηλεκτρικά - Ποια χώρα αλλάζει τον στόλο [video]

Το πρώτο μοντέλο του στόλου των περιπολικών είναι το πανίσχυρο Lucid Air.

  • -
  • -

Αρκετές χώρες έχουν εντάξει στο στόλο των περιπολικών τους αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, αλλά πάντα σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Όμως, στη Σαουδική Αραβία δεν κάνουν συμβιβασμούς. Από την στιγμή που οι Σαουδάραβες αποφάσισαν να συμπεριλάβουν αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα στο στόλο των περιπολικών τους, θα το κάνουν με εντυπωσιακό τρόπο.

Έτσι, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Άμυνας που έλαβε χώρα στη Riyadh αποκαλύφθηκε το πρώτο περιπολικό βασισμένο στο αμάξωμα του εντυπωσιακού και πανίσχυρου Lucid Air. Εκτός από τα χαρακτηριστικά χρώματα της αστυνομίας και τα απαραίτητα φώτα και σειρήνες, το αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν έχει στην οροφή του ένα ειδικά σχεδιασμένο χώρο, ο οποίος φιλοξενεί drone!

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Lucid Air! 

Η αστυνομία χρησιμοποιεί όλο και συχνότερα drone και η Lucid σχεδίασε και κατασκεύασε την ιδανική λύση για το περιπολικό της. Επιπλέον αλλαγές συναντάμε και στη καμπίνα του εσωτερικού, έτσι ώστε να είναι σύμφωνη με τις ανάγκες των αστυνομικών. Έτσι, θα έχει επιπλέον οθόνες για χρήση ηλεκτρικών υπολογιστών, αλλά και ασύρματο για την απαραίτητη επικοινωνία. Ο αριθμός των περιπολικών στο αμάξωμα του Lucid Air που θα ενταχθούν στο στόλο της αστυνομίας της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, αλλά σίγουρα θα είναι διψήφιος!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...