Ford Blue Days: Ποιο μοντέλο γίνεται πιο προσιτό από ποτέ!

Απόκτησε πιο εύκολα από ποτέ το νεανικό crossover που ξεχωρίζει για το κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας, το σπορ χαρακτήρα και τον υψηλό βαθμό αποδοτικότητας.

  • -
  • -

Τα crossover και SUV έχουν κερδίσει την προτίμηση του αγοραστικού κοινού, συνδυάζοντας μία σειρά από χαρακτηριστικά που καθιστούν τα συγκεκριμένα μοντέλα πρακτικά, αλλά παράλληλα και θελκτικά. Αυτό το στοιχείο αποτελεί τον κοινό παρονομαστή, αλλά κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έχει τη δική της παράδοση και λογική. Παραδοσιακά, η Ford ξεχωρίζει για την οδηγοκεντρική φιλοσοφία που διακρίνει τα μοντέλα της, καθιστώντας τα ανάμεσα στις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις της αγοράς. Κατά τη διάρκεια των Ford Blue Days, η απόκτηση μίας κατασκευής του είδους είναι πιο προσιτή και εύκολη από ποτέ, μέσω μίας σειρά από προνόμια που προσφέρει η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία. Παρέχονται μέσα από το επίσημο εμπορικό δίκτυο της Ford καθιστώντας την απόκτηση του νεανικού και δυναμικού Puma, αλλά και πληθωρικού Kuga, πιο εύκολη από ποτέ. 

Ford Puma: Δυναμικό χωρίς συμβιβασμούς!

Το Puma κατάφερε στη νεότερη γενιά του να συνδυάσει στοιχεία που μέχρι πρότινος έμοιαζαν αταίριαστα. Ακολουθώντας τη σημαντικότερη τάση της εποχής, ξεχωρίζει για την crossover αισθητική και σχεδίαση του αμαξώματος, αλλά με έντονο το στοιχείο του δυναμισμού. Οι συμπαγείς διαστάσεις του αμαξώματος έχουν σαν αποτέλεσμα να αποτελεί ένα πρακτικό όχημα με δυνατές αναλογίες. Με αυτόν τον τρόπο τοποθετείται στο άνω άκρο της κατηγορίας των B-SUV, όντας άνετο για τέσσερις ενήλικες, προσφέροντας παράλληλα κορυφαίο χώρο αποσκευών στο segment με χωρητικότητα 456 lt. Και αν αυτό δεν σας αρκεί, συνυπολογίστε και το ευρηματικό Megabox! Τον έξτρα αποθηκευτικό χώρο κάτω από το πάτωμα του πορτ-μπαγκάζ με χωρητικότητα 80 επιπλέον λίτρων.

Ακόμα, η καμπίνα των επιβατών δεν ξεχωρίζει μόνο για την κορυφαία ευρυχωρία, αλλά και για την προηγμένη τεχνολογία, που συνδυάζεται με την αδιαμφισβήτη ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της Ford. Το περιβάλλον είναι απόλυτα ψηφιακό, ενώ το σύστημα πολυμέσων SYNC 4 έχει δυνατότητα σύνδεσης smartphone μέσω Apple CarPlay και Android Auto. H premium πλευρά του Puma αναδεικνύεται επιπλέον με στοιχεία όπως η είσοδος χωρίς κλειδί, η ασύρματη φόρτιση και η πλήρης σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Ο δυναμικός χαρακτήρας του Puma αναδεικνύεται μέσα από μία σειρά κινητήριων συνόλων, που με την αρωγή της ήπιας υβριδικής τεχνολογίας συνδυάζουν τις εξαιρετικές επιδόσεις, με υψηλό βαθμό αποδοτικότητας. Βάση αποτελεί ο πολυβραβευμένος κινητήρας Ecoboost των 1.000 cc, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, αποδίδοντας 125, 155 και 170 ίππους, αντίστοιχα! Συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή 7άρι αυτόματο τεχνολογίας Powershift, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας. 

Πληθωρικό και διαχρονικό

Το Kuga είναι μία επιλογή για όσους αναζητούν ένα crossover με έμφαση στην άνεση και την ευρυχωρία, χωρίς συμβιβασμούς σε επίπεδο τεχνολογίας και δυναμικών χαρακτηριστικών. Με επιβλητική εμφάνιση και ικανή απόσταση από το έδαφος, είναι ένα SUV που θα σας ταξιδέψει όπου και αν επιλέξετε, χωρίς να σας απασχολήσει η χιλιομετρική απόσταση και η επιφάνεια. Με τις διαστάσεις του να έχουν αυξηθεί σημαντικά, προσφέρει κορυφαία ευρυχωρία στο εσωτερικό του, την ώρα που η πληθώρα αποθηκευτικών χώρων εκτοξεύουν το βαθμό πρακτικότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χώρος αποσκευών μπορεί να φτάσει έως και τα 645 lt!

Εκτός από άνετη, η καμπίνα των επιβατών είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το πνεύμα της εποχής. Η ποιότητα κατασκευής και το απόλυτα ψηφιακό περιβάλλον θα ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό, ενώ το σύστημα πολυμέσων SYNC 4 θα κάνει ακόμα πιο εύκολη και διαδραστική τη ζωή στο εσωτερικό του. Με το FordPass Connect μπορείς να ελέγξεις από απόσταση μία σειρά από λειτουργίες του αυτοκινήτου, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι το ηχοσύστημα έχει επιμεληθεί η B&O. Φυσικά, η υπερπλήρης ομπρέλα συστημάτων υποβοήθησης φροντίζει οι επιβάτες να έχουν μία μοναδική αίσθηση ασφάλειας στο εσωτερικό του. Επιπλέον, το Kuga έχει στη φαρέτρα του ένα σημαντικό τίτλο! plug-in Hybrid εκδοχή είναι η κορυφαία σε πωλήσεις στην κατηγορία του στην Ευρώπη. Με απόδοση 225 ίππους και κατανάλωση μόλις 1,0 lt/100 km συνδυάζει τις δυναμικές επιδόσεις με κορυφαία κατανάλωση καυσίμου. Βέβαια, όσοι πιο παραδοσιακοί μπορούν να επιλέξουν την έκδοση με τον βενζινοκινητήρα Ecoboost των 1.500 cc και απόδοσης 150 ίππων. 

Μη χάνεις καιρό και… αφήνεις τις Ford Blue Days να περνάνε! Απέκτησε τώρα το Puma με 2,99% επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), προκαταβολή από 4.799 €, 8 χρόνια εγγύηση και όφελος 1.000 €. Και αν θέλεις το επιβλητικό Kuga, μπορείς να το κάνεις δικό σου στην έκδοση των 1.500 cc με επιτόκιο 2,99%1, προκαταβολή από 6.802 €, 8 χρόνια εγγύηση και όφελος 2.141 €. Αν σε προκαλεί η έκδοση PHEV μπορεί να γίνει δική σου με επιτόκιο 2,99%1, προκαταβολή από 9.570 €, 8 χρόνια εγγύηση, και όφελος 2.141€2. Μάθε περισσότερα για το Ford Puma και για το Ford Kuga, και βρες εδώ έναν επίσημο αντιπρόσωπο για να δεις από κοντά τα θελκτικά crossover της Ford.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...