Ποια εταιρεία παρήγγειλε 1.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

Ένας παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός έκανε το επόμενο βήμα στη στροφή προς ένα πιο πράσινο μέλλον, με την παραγγελία 1.000 ηλεκτρικών αυτοκινήτων για τον στόλο της.

  • -
  • -

Μία μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας ανακοίνωσε πρόσφατα την παραγγελία 1.000 ηλεκτρικών αυτοκινήτων για να αντικαταστήσει το υφιστάμενο στόλο της με βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα.

Σκοπός αυτής της τεράστιας παραγγελίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι τα στελέχη της εταιρείας να μετακινούνται με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο που μπορεί να προσφέρει σήμερα η τεχνολογία της αυτοκίνησης, μειώνοντας δραματικά ή ακόμα και μηδενίζοντας τις εκπομπές ρύπων.

2-volkswagen-vw-id.4

Αυτή είναι η εταιρεία που παρήγγειλε 1.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η εταιρεία αυτή δεν είναι άλλη από τη Siemens AG, τη γνωστή γερμανική πολυεθνική που δραστηριοποιείται στους τομείς της ηλεκτροδότησης, της αυτοματοποίησης και της ψηφιοποίησης, μεταξύ άλλων.

Δείτε ακόμα: Νέα Volkswagen ID.4 & ID.5: Περισσότερη ισχύς και αυτονομία πάνω από 550 km

Η Siemens έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για την απανθρακοποίηση του στόλου της και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Με την παραγγελία των 1.000 Volkswagen ID.4, η Siemens κάνει ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

3-volkswagen-vw-id.4

Γιατί η Siemens επέλεξε το Volkswagen ID.4;

Το Volkswagen ID.4 είναι ένα ηλεκτρικό SUV, που διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό, μεγάλη αυτονομία (έως και 531 km) και γρήγορη φόρτιση (έως και 135 kW). Η Siemens επιλέγει το ID.4 για την ικανότητά του να συνδυάζει τη μεγάλη αυτονομία, με αυξημένη ταχύτητα φόρτισης, πλούσιο ωφέλιμο χώρο και καλή τιμή.

Η παραγγελία των 1.000 ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τη Siemens σηματοδοτεί την αυξανόμενη ζήτηση για οχήματα μηδενικών ρύπων και την προτίμηση της ηλεκτροκίνησης από μεγάλες εταιρείες. Η Siemens φιλοδοξεί να γίνει πρωτοπόρος στη βιομηχανία της ηλεκτροκίνησης και να δώσει το παράδειγμα σε άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...