Ford Kuga: Το SUV που έχει τα πάντα, είναι η απόλυτη ευκαιρία των Ford Blue Days

Το Ford Kuga είναι ένα SUV που συνδυάζει ιδανικά την άνεση, την ασφάλεια και την τεχνολογία, προσφέροντας στον οδηγό και τους επιβάτες του μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

  • -
  • -

Το Ford Kuga έχει έναν μοναδικό τρόπο να συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει ο σύγχρονος αγοραστής, σε ένα αυτοκίνητο του σήμερα. Έτσι, με μία σχεδόν μαγική συνταγή προσφέρει χώρους, τεχνολογία, άνεση και ασφάλεια, χωρίς να κάνει σε κανέναν τομέα, τον παραμικρό συμβιβασμό.

Αυτό το επίτευγμα κάνει την επιλογή του Ford Kuga μονόδρομο. Σύσσωμη η Ευρώπη έρχεται να προσυπογράψει, καθώς το Ford Kuga είναι με μεγάλη διαφορά το πρώτο σε πωλήσεις PHEV μοντέλο σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή αγορά.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/1e63484a53b253f71be5702241e84b93.jpg

Μοντέρνα σχεδίαση, άνεση και μεγάλοι χώροι

Το νέο Kuga διαθέτει μια μοντέρνα και κομψή σχεδίαση που τραβάει την προσοχή. Οι δυναμικές γραμμές του αμαξώματος, οι εντυπωσιακοί προβολείς LED και η επιβλητική μάσκα δημιουργούν ένα σύνολο που αναγκάζει όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω του, είτε κινείται, είτε βρίσκεται σε στάση.

Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η εικόνα στο εσωτερικό, το οποίο κερδίζει επάξια χαρακτηρισμούς όπως ευρύχωρο και άνετο, καθώς προσφέρει άφθονους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Φιλοξενεί με περισσή άνεση πέντε άτομα στο εσωτερικό του, με τον χώρο για τις αποσκευές τους είναι άπλετος, κινούμενος από τα 411 μέχρι και τα 645 λίτρα, ανάλογα τη θέση στην οποία θα τοποθετήσετε τα συρόμενα πίσω καθίσματα. Ταυτόχρονα, το Ford Kuga δεν είναι φειδωλό στην ποιότητα των υλικών η οποία είναι υπεράνω κριτικής, ενώ ο σχεδιασμός είναι εργονομικός και λειτουργικός.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/503436465361896cc951e5709bcef504.jpg

Πλούσια γκάμα κινητήρων

Η γκάμα των κινητήρων του Kuga περιλαμβάνει δύο σύνολα, το καθένα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και τον δικό του, πραγματικά ξεχωριστό χαρακτήρα. Το πρώτο σύνολο είναι ο βραβευμένος βενζινοκινητήρας 1.5 EcoBoost των 150 ίππων, ο οποίος συνοδεύεται από μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Πετυχαίνει επιτάχυνση από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε 9,7 δευτερόλεπτα, ενώ την ίδια στιγμή η κατανάλωση παραμένει μόλις στα 6,6-6,8 lt/100 km.

Το δεύτερο κινητήριο σύνολο είναι το PHEV που συνδυάζει έναν ηλεκτρικό κινητήρα κι έναν βενζίνης 2,5 λίτρων, έτσι ώστε να προσφέρει 225 ίππους, ανά πάσα στιγμή διαθέσιμους κάτω από το δεξί πόδι του οδηγού, συνοδεία ενός αυτόματου CVT κιβωτίου για την απόλυτη άνεση. Η επιτάχυνση από στάση μέχρι τα 100 km/h διαρκεί 9,2 δευτερόλεπτα, με την κατανάλωση να κινείται σε αδιανόητα χαμηλά επίπεδα, αφού έχει μετρηθεί στα 1,2 lt/100 km.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/2cf46e0158209ecb8d906ad593a00ea6.jpg

Πρώτα και πάνω απ’ όλα η ασφάλεια

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την ασφάλεια τη δική μας και εκείνων που αγαπάμε. Ο αγώνας να προσφέρουμε πλήρη και διαρκή προστασία στους αγαπημένους μας δεν σταματάει ποτέ, όμως μέσα στο Ford Kuga μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από αυτήν την αέναη προσπάθεια.

Το Kuga έχει λάβει την κορυφαία βαθμολογία πέντε αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, οπότε είστε ελεύθεροι να αισθανθείτε ήρεμοι πως ό,τι κι αν συμβεί, το SUV της Ford μπορεί να κρατήσει τον κίνδυνο μακριά. Φυσικά η τεχνολογία παίζει καίριο ρόλο στο να πετύχει την παροχή απόλυτης ασφάλειας το Ford Kuga, κατά συνέπεια η λίστα με τα έξυπνα και προηγμένα τεχνολογικά συστήματα είναι εντυπωσιακή.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/18c8fd825235986f6f4f2274394f294c.jpg

Μία σουίτα συστημάτων που αναδεικνύει σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια την ασφάλεια που προσφέρει το Ford Kuga, ονομάζεται Ford Co-Pilot 360. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας και αναγνώριση οδικών σημάτων.

Ξεχειλίζει από σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις

Αν υπάρχει κάτι που αφήνει σε μόνιμη βάση το στίγμα του στην καθημερινότητά μας, αυτό είναι η τεχνολογία και ο τρόπος που αλλάζει κάθε δευτερόλεπτο του 24ωρου μας, αφού τη συναντάμε σε ατελείωτες πτυχές της ημέρας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/605b5573f3d8e00aa83e711442d32caf.jpg

Παραμένοντας σε πλήρη ευθυγράμμιση με κάθε τι που συμβαίνει σε τεχνολογικό επίπεδο στη ζωή μας κάθε μέρα, το Kuga είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από προηγμένα συστήματα. Τυπικό παράδειγμα είναι το SYNC 4A, το οποίο είναι ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με οθόνη αφής 12,3 ιντσών. Το σύστημα υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, ενώ διαθέτει και μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα φωνητικού ελέγχου και η δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο.

Εξαιρετική σχέση τιμής-αξίας

Όλοι θέλουν να έχουν στα χέρια τους το Ford Kuga, όμως τα πράγματα δείχνουν πάντα καλύτερα όταν έχει προηγηθεί μία άριστη σχέση τιμής-αξίας, αλλά και χρηματοδοτικά προγράμματα που κάνουν περιττή την ανάγκη για δεύτερες σκέψεις.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/e91e4002564ce68401316f46f81c787c.jpg

Η απόλυτη ισορροπία στον δείκτη τιμής-αξίας, τα κορυφαία χαρακτηριστικά, η προηγμένη τεχνολογία και η εξαιρετική ασφάλεια, αποτελούν την ιδανική βάση στην οποία προστίθενται τα οικονομοτεχνικά στοιχεία. Πρόκειται για επιλογές της Ford οι οποίες κάνουν την αγορά του Ford Kuga μία ευχάριστη διαδικασία. Το επιτόκιο χρηματοδότησης είναι μόλις 2,99%, η προκαταβολή ξεκινάει από 6.802 ευρώ, η εγγύηση αγγίζει την άκρως ενδιαφέρουσα και σπάνια τιμή στην ελληνική αγορά, των 8 ετών, ενώ τώρα προσφέρεται και με όφελος 2.141 €.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/08458e70f12a758558ae69c6aec59e73.jpg

Το Ford Kuga έχει ακόμα κι όσα δεν είχατε σκεφτεί ότι θέλετε

Το Ford Kuga είναι ένα SUV που έχει τα πάντα. Είναι μοντέρνο, ευρύχωρο, ασφαλές, τεχνολογικά προηγμένο και προσφέρει εξαιρετική σχέση τιμής-αξίας. Αν ψάχνετε για ένα SUV που θα σας προσφέρει ακόμα και όσα δεν είχατε φανταστεί ότι μπορεί να θέλετε, το Kuga είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Το Ford Kuga είναι ένα SUV που θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, συνδυάζοντας ιδανικά την άνεση, την ασφάλεια και την τεχνολογία.

Η απόκτηση του Ford Kuga γίνεται ακόμα ευκολότερη με τις Ford Blue Days. Η Ford Motor Ελλάς προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να αποκτήσουν το αυτοκίνητο της αρεσκείας τους με μοναδικά προνόμια. Αυτά παρέχονται αποκλειστικά μέσα από τα καταστήματα του Επίσημου Δικτύου Ford και έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα μοναδικά προϊοντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της αμερικάνικης μάρκας.

Μάθετε περισσότερα για το Ford Kuga και επισκεφθείτε έναν συνεργάτη του επίσημου δικτύου Ford για να δείτε τα προνόμια των Ford Blue Days και να αποκτήσετε δικό σας!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...