Top 10 Μοντέλα 11-17 Σεπτεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 11-17 Σεπτεμβρίου

Τα supermini και τα mini αυτοκίνητα έχουν σχεδόν… εξοστρακίσει τα SUV από τη λίστα των 10 δημοφιλέστερων μοντέλων του GOCAR.

  • -
  • -

Τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρούμε μια γενικότερη… στροφή των αναγνωστών του GOCAR προς τα μικρότερα μοντέλα πόλης. Τα SUV πάντα κατείχαν τις περισσότερες θέσεις του Top 10, αφήνοντας χώρο για ένα, άντε δύο συμβατικά αυτοκίνητα από τις υπόλοιπες κατηγορίες. Πλέον όμως, η λίστα έχει μεταμορφωθεί και μάλιστα, δεν δείχνει τάσεις αλλαγής, τουλάχιστον άμεσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμη μια εβδομάδα, η κατάταξη των μοντέλων συνεχίζει με ακριβώς το ίδιο ρόστερ, έχοντας μόνο πολύ μικρές ανακατατάξεις. Συγκεκριμένα, το KIA Picanto διατηρεί την πρωτιά του, σαν ένα πολύ καλό μικρό αυτοκίνητο πόλης. Το ακολουθεί το επίσης μικρό και ευέλικτο Suzuki Ignis, ενώ το «βάθρο» κλείνει με το αντίστοιχης κατηγορίας Toyota Aygo X.

Λίγο πιο πίσω, στην τέταρτη θέση, βρίσκουμε το ελαφρώς μεγαλύτερο Skoda Fabia από την supermini κατηγορία. Το τσέχικο μοντέλο κατάφερε να ξεπεράσει τον… Ιάπωνα ομόλογό του, το Suzuki Swift, το οποίο βρίσκεται μια ανάσα πίσω του, στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης! Φτάνοντας στην έκτη θέση, σημειώνουμε και τη μοναδική διαφορά συγκριτικά με την προηγούμενη βδομάδα. Το SEAT Ibiza ανέβηκε ένα σκαλί, ρίχνοντας το FIAT Panda έβδομο. Τα δύο μοντέλα, ήταν σε αντίστροφη κατάταξη στο προηγούμενο Top 10. Κλείνοντας, η τελευταία τριάδα συνεχίζει δίχως αλλαγές, συμπεριλαμβάνοντας τα FIAT 500, Volkswagen up! και Toyota Yaris Cross.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...