Max Verstappen: Η αστυνομία τον «κυνηγά» να του ρίξει πρόστιμο – Δες το video που τον πρόδωσε

Ένα video που ανέβηκε στο διαδίκτυο είναι πιθανό να βάλει σε μπελάδες με τις γαλλικές αρχές τον πρωταθλητή της F1.

  • -
  • -

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Max Verstappen, πήρε πρόσφατα στα χέρια του την προσωπική του Aston Martin Valkyrie, αλλά σύμφωνα με αναφορές, ένα video του να οδηγεί το αυτοκίνητο στη Γαλλία θα μπορούσε να τον βάλει σε μπελάδες με την τοπική αστυνομία.

Στο βίντεο, ο Ολλανδός φαίνεται να κινείται μέσα στη σήραγγα Canta-Galet στον αυτοκινητόδρομο Α8 μεταξύ Μασσαλίας και Νίκαιας. Ο συνοδηγός τον τράβηξε πίσω από το τιμόνι και σε ένα σημείο φαίνεται το ψηφιακό κοντέρ στο κέντρο του τιμονιού να δείχνει 124 km/h. Αυτό σίγουρα δεν είναι καλό, καθώς η σήραγγα έχει όριο ταχύτητας 90 km/h.

 

Εκτός αυτού, οι πληροφορίες λένε ότι η γαλλική αστυνομία θα μπορούσε να επιβάλει πρόστιμο  στον Verstappen επειδή στο πλάνο των 18 δευτερολέπτων φαίνεται επίσης να κάθεται στην αριστερή λωρίδα καθ’ όλη τη διάρκεια. Εάν η αστυνομία επιλέξει να λάβει μέτρα, το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι ο οδηγός της Red Bull να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο.

Δείτε ακόμη: H στιγμή που η πρώην Pagani Zonda του Lewis Hamilton γίνεται σμπαράλια [Video]

Ο Verstappen αγωνίζεται με Red Bull Racing από το 2016 και παρόλο που η RBR τερμάτισε τη συμφωνία χορηγίας της με την Aston Martin στις αρχές του 2020 μετά την αγορά της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας από τον Lawrence Stroll, η Red Bull Advanced Technologies συνέχισε να αναπτύσσει το Valkyrie παράλληλα με την Aston Martin. Ο τρέχων οδηγός της Alpha Tauri και ο πρώην οδηγός της Red Bull Racing, Daniel Ricciardo, παρήγγειλε πρόσφατα κι αυτός την δική του Valkyrie.

Εσείς τι λέτε; Θα πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολλανδός πρωταθλητής ή δεν έκανε κάποιο σοβαρό παράπτωμα;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...