H στιγμή που η πρώην Pagani Zonda του Lewis Hamilton γίνεται σμπαράλια [Video]

Η εικόνα ενός κατεστραμμένου supercar των 10 εκατομμυρίων ποτέ δεν είναι καλή, ειδικά αν πρόκειται για το πρώην αυτοκίνητο του πιο επιτυχημένου οδηγού της F1.

  • -
  • -

Ένα από τα πιο διάσημα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton, είναι η μοβ Pagani Zonda που θα δείτε δυστυχώς παρακάτω. Μάλιστα δεν πρόκειται για μία οποιαδήποτε Zonda, αλλά για την έκδοση 760, ένα αυτοκίνητο που παράχθηκε σε μόλις 5 κομμάτια, ενώ η συγκεκριμένη είναι η μοναδική στον κόσμο με μηχανοκίνητο κιβώτιο.

Αυτό το σπάνιο αυτοκίνητο λοιπόν, το οποίο πούλησε ο Lewis Hamilton πέρυσι έναντι 11,3 εκατομμυρίων δολαρίων (10,3 εκατομμύρια ευρώ), βρέθηκε να στέκεται διαλυμένο μέσα σε ένα τούνελ αυτοκινητόδρομου στην Μ. Βρετανία. Το ατυχές συμβάν μάλιστα έχει μαγνητοσκοπηθεί κιόλας, χάρη στην dashcam ενός άλλου αυτοκινήτου που βρισκόταν στο σημείο την ώρα που έγινε.

 zonda

Στο video βλέπουμε την Pagani να προσπερνά το όχημα που έφερε την κάμερα μαζί με ακόμη ένα supercar και μόλις μερικά μέτρα αργότερα να βγαίνει εκτός ελέγχου μέσα στο τούνελ και να καταλήγει στο τοίχο. Το αποτέλεσμα; Χτυπημένοι τροχοί, σπασμένα φώτα και πάνελ του αμαξώματος τα οποία να πούμε πως φυσικά είναι από ανθρακόνημα, σπασμένο παρμπρίζ και σπασμένο πίσω άξονας.

Δείτε ακόμη: Δες πως το Rimac Nevera έγινε το ταχύτερο ηλεκτρικό στο Nurburgring! [video]

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος ο Hamilton είχε περιγράψει το αυτοκίνητο ως αυτό με τον καλύτερο ήχο στην συλλογή του αλλά ταυτόχρονα και αυτό με το χειρότερο κράτημα. Μάλιστα ο λόγος που το δικό του ήταν και το μοναδικό με χειροκίνητο κιβώτιο ήταν διότι θεωρούσε κάκιστο το αυτόματο που χρησιμοποιούσαν οι υπόλοιπες Zonda 760.

Δείτε το video από την άτυχη στιγμή παρακάτω

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...