Απόκτησε τώρα το δικό σου Ford, με ευκολίες και προνόμια

Ανακάλυψε τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford και απόκτησε το Puma, το Kuga ή τη Mustang Mach-E με εξαιρετικά προνόμια.

  • -
  • -

Για εσένα που ψάχνεις ένα προσιτό SUV, η Ford έχει την ιδανική λύση. Η μάρκα που παραμένει πιστή στην παράδοσή της να προσφέρει υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα που συνδυάζουν απόδοση, καινοτομία, αξιοπιστία και ασφάλεια, προσφέρει τώρα μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας μοντέλα ευκολότερα.

Με τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα FordPlus και Ford Lease, ο Ιούλιος γίνεται ο μήνας των καυτών προσφορών, αφού η Ford έχει βρει τον τρόπο να μας φέρει πιο κοντά στην εκπλήρωση της επιθυμίας μας να ανανεώσουμε το χώρο στον οποίο περνούμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας, το αυτοκίνητο μας. 

Ford Puma: Η ενέργεια της πόλης

Το Puma είναι ένα συμπαγές μοντέλο που κάνει τις καθημερινές μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης απολαυστικές και άνετες, χωρίς εκπτώσεις στην συνδεσιμότητα και την εργονομία. Ένα δυναμικό και ταυτόχρονα οικονομικό crossover που καταφέρνει να συνδυάσει τον εξελιγμένο σχεδιασμό με την ήπια υβριδική τεχνολογία, η οποία προσφέρει μεγάλη οικονομία καυσίμου. Η ανθρωποκεντρική σχεδίαση της καμπίνας των επιβατών, οι έξυπνες ενσωματωμένες τεχνολογίες και το σύστημα Co-Pilot 360, με όλα τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης μετατρέπουν κάθε διαδρομή μας σε μια ασφαλή και ξεκούραστη εμπειρία. Τώρα, χάρη στο πρόγραμμα FordPlus, μπορούμε να αποκτήσουμε το Puma με επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από 4.799 € και ένα μοναδικό όφελος 1.000 €. 

Ford Kuga: Η Ισχύς της περιπέτειας

Με επιλογή ανάμεσα στον βενζινοκινητήρα τεχνολογίας EcoBoost και του Plug-In υβριδικού συστήματος, το Kuga προσφέρει οικονομία και αμιγώς ηλεκτρική κίνηση για απόσταση έως 66 χιλιόμετρα. Πέντε προγράμματα οδήγησης και μια πλούσια λίστα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού είναι στη διάθεση μας έτσι ώστε να επιλέγουμε τις περιπέτειες που θέλουμε να ζήσουμε με το επιβλητικό SUV, χωρίς περιορισμούς. Η καμπίνα των επιβατών διαθέτει πολυτέλεια, τεχνολογία, χώρους και άνεση στις κατάλληλες αναλογίες ώστε να μην μας προβληματίσει ποτέ. Το Kuga, μέσω του προγράμματος FordPlus, προσφέρεται με επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από 6.802 € και όφελος 2.141 €

Ford Mustang Mach-E: Η επανάσταση της ηλεκτροκίνησης

Εντυπωσιακή, ατίθαση, όσο η φυλή των αλόγων από την οποία πήρε το όνομα της και κορυφαία τεχνολογικά, η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E έχει την ικανότητα να μας προσφέρει μια συνδυαστική εμπειρία απόδοσης, τεχνολογίας και αειφορίας. Μια φόρτιση δίνει στο μοντέλο αυτονομία έως 600 χιλιόμετρα, ξεπερνώντας την ψυχολογική ανασφάλεια που συνοδεύει τα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Παράλληλα βρίσκεται στην κορυφή από πλευράς τεχνολογίας, ασφάλειας, οδικής συμπεριφοράς και άνεσης. Η Mustang Mach-E συμμετέχει στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Lease. Έτσι μπορούμε με 419 € το μήνα να οδηγούμε ξένοιαστα αυτό το μοναδικό αυτοκίνητο, ενώ εναλλακτικά, μπορούμε να το αποκτήσουμε μέσω του προγράμματος FordPlus με επιτόκιο 0,9%, και τιμή από 53.552 €.

Μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα μοντέλο της Ford με προνομιακή τιμή και χρηματοδότηση, ειδικά τώρα που η εταιρεία προσφέρει το Puma και Kuga με 8 χρόνια εγγύηση, ενώ στην Plug-in Υβριδική έκδοση του Kuga προσφέρονται επιπλέον 3 χρόνια δωρεάν συντήρησης. Για την Mustang Mach-E  η προσφορά της Ford περιλαμβάνει 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect (ή 160.000 χλμ), 8 χρόνια συντήρηση και 4 χρόνια σέρβις.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς μια αντιπροσωπεία της Ford ή να μπεις στο www.ford.gr και να ανακαλύψεις όλα τα οφέλη που συνοδεύουν την επιλογή ενός Ford σήμερα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...