Νέος τιμοκατάλογος Skoda - Ποιες νέες εκδόσεις περιλαμβάνει

Ο νέος επίσημος τιμοκατάλογος της Skoda ήρθε και μαζί του φέρνει νέες συμφέρουσες εκδόσεις.

  • -
  • -

Η Skoda σίγουρα ξεχωρίζει ανάμεσα στην πληθώρα κατασκευαστών χάρη στον value for money χαρακτήρα, τους χώρους και την ποιότητα που προσφέρει στα μοντέλα της. Η τσεχική φίρμα έχει επενδύσει στις περισσότερες σημαντικές κατηγορίες, από αυτή των supermini (Fabia), των οικογενειακών (Octavia), αλλά και των SUV διαφορετικών μεγεθών (Kamiq, Karoq, Kodiaq), ενώ δεν έχει παραλείψει και την μετάβαση στην ηλεκτρική εποχή με μοντέλα όπως το Enyaq.

Σήμερα ανακοίνωσε τον νέο της τιμοκατάλογο που έχει ισχύ από 18 Ιουλίου και καταφέρνει κάτι που ελάχιστες εταιρίες έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο διατήρησε τις τιμές στο μεγαλύτερο μέρος της γκάμας ίδιες, αλλά εμπλούτισε και μοντέλα όπως το Scala, με νέες εκδόσεις.

scala

Δείτε ακόμη:  Skoda: 5+1 μοντέλα της χωρίς τέλη κυκλοφορίας!

Πλέον, σε αυτόν βρίσκουμε και τα πακέτα εξοπλισμού Active Plus και Ambition Plus συνδυασμένα με κινητήρες βενζίνης 95 και 110 ίππων. Στην λίστα με τον εξοπλισμό αυτών βρίσκουμε πλούσιες παροχές όπως ζάντες αλουμινίου, cruise control, ψηφιακό πίνακα οργάνων, διζωνικό κλιματισμό και πολλά ακόμη. Οι τιμές για το Skoda Scala συνεχίζουν να ξεκινούν από 20.300 €, ενώ όπως προαναφέραμε ίδιες παρέμειναν οι τιμές εκκίνησης και για όλη την υπόλοιπη γκάμα.

Δείτε εδώ ολόκληρο τον νέο τιμοκατάλογο της Skoda στην Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...