Subaru: Ετοιμοπαράδοτα SUV με έκπτωση έως 3.000 €

Τα XV, Forester και Outback είναι από τα πιο ικανά SUV που κυκλοφορούν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, ενώ για το καλοκαίρι προσφέρονται και σε χαμηλότερη τιμή, ετοιμοπαράδοτα και με δυνατότητα test drive.

  • -
  • -

Μεγάλες εκπτώσεις στα τρία SUV της γκάμας της ανακοίνωσε η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E., επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα. Η μείωση τιμής ξεκινάει από τα 1.000 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 3.000 ευρώ, και αφορά ετοιμοπαράδοτες εκδόσεις των XV, Forester και Outback. Με αυτόν τον τρόπο τα ιαπωνικά μοντέλα γίνονται πιο προσιτά στο ευρύ κοινό .

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/12d8e8e67e1de9686e29f94910172a0f.jpg

Το XV είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της Subaru στην κατηγορία των SUV και διατίθεται με δύο κινητήρες, στα 1,6 και 2,0 λίτρα με 114 και 156 ίππους, αντίστοιχα, με την τετρακίνηση να είναι στον βασικό εξοπλισμό. Την δεύτερη έκδοση είχαμε την ευκαιρία να τη δοκιμάσουμε και μπορείτε να διαβάσετε τα συμπεράσματά μας πατώντας εδώ.

Το Forester είναι το μεσαίο SUV στην γκάμα της Subaru και φέρει ένα όνομα το οποίο έχει πολλά χρόνια ιστορίας πίσω του, ενώ στην Ελλάδα έχει αγαπηθεί έντονα. Κάτω από το καπό υπάρχει ο e-boxer κινητήρας των 2,0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 150 ίππους, ενώ φυσικά είναι κι αυτό τετρακίνητο. Βρείτε τη δοκιμή μας πατώντας εδώ.

Το Outback είναι με διαφορά το μεγαλύτερο SUV της Subaru και αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση στην κατηγορία, αφού η προσωπικότητά του ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Με κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων κάτω από το καπό, 169 ίππους και τη θρυλική τετρακίνηση της Subaru, θα μεταφέρει με άνεση τους επιβάτες του σε οποιοδήποτε τερέν. Μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή μας, πατώντας εδώ.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αντιπροσωπεία στο 210 6800800.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...