Νέο Opel Frontera: Αυτό είναι το καινούριο SUV των Γερμανών

Η Opel σηματοδοτεί μια νέα εποχή με την παρουσίαση του νέου Frontera, ενός στιβαρού και ευρύχωρου SUV που συνδυάζει την τολμηρή σχεδίαση με τις έξυπνες λύσεις και την ηλεκτροκίνηση.

  • -
  • -

Η Opel σηματοδοτεί μια νέα εποχή με την παρουσίαση του ολοκαίνουριου Frontera, ενός στιβαρού και ευρύχωρου SUV που συνδυάζει κομψή σχεδίαση, πρακτικές λύσεις και σύγχρονη τεχνολογία. Διαθέσιμο σε αμιγώς ηλεκτρική και υβριδική έκδοση 48V, το νέο Frontera έρχεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών οδηγών.

Η στιβαρή εμφάνιση του Frontera αντανακλά την «Bold & Pure» σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel. Το επιβλητικό παρουσιαστικό του, με το νέο έμβλημα «Blitz» στο κέντρο της μάσκας Vizor, σε συνδυασμό με τις ισορροπημένες αναλογίες του, δημιουργούν ένα λειτουργικό και ευρύχωρο εσωτερικό. Τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας σε σχήμα «φτερού» και οι προτεταμένοι θόλοι των τροχών προσδίδουν μια μοντέρνα και δυναμική νότα στο όχημα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/cf6e2ddaf59a23c0e68c9b19924e485d.jpg

Έξυπνες λύσεις για άνεση και συνδεσιμότητα στο νέο μοντέλο της Opel

Στο εσωτερικό, το «έξυπνο» design κυριαρχεί, με φαρδιά οριζόντια διακοσμητικά στοιχεία που διευρύνουν οπτικά την καμπίνα. Το ψηφιακό cockpit Pure Panel με τις δύο οθόνες 10 ιντσών, το κομψό τιμόνι και η δυνατότητα ενσωμάτωσης smartphone μέσω του καινοτόμου smartphone station προσφέρουν κορυφαία άνεση και πλήρη συνδεσιμότητα.

Δείτε ακόμαΝέα έκδοση για το Opel Mokka στην Ελλάδα - Δείτε τιμή

Καινοτόμα καθίσματα και πρακτικές λύσεις προσφέρει το νέο Frontera

Το Frontera φέρνει επανάσταση στα καθίσματα με το πατενταρισμένο Intelli-Seat, που εξασφαλίζει μέγιστη άνεση ακόμα και σε μακρινά ταξίδια. Διαθέσιμη είναι και η επιλογή επένδυσης από ανακυκλωμένο υλικό. Πλήθος έξυπνων λύσεων, όπως ασύρματος φορτιστής, θύρες USB και πρακτικοί αποθηκευτικοί χώροι, καλύπτουν πλήρως τις καθημερινές ανάγκες.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/51d26a326462d8fb9c8cdc3a932c7f1f.jpg

Χώρος αποσκευών που προσαρμόζεται

Ο χώρος αποσκευών του Frontera εντυπωσιάζει με χωρητικότητα άνω των 460lt, η οποία αγγίζει τα 1.600lt με τα καθίσματα αναδιπλωμένα. Η διαιρούμενη πλάτη και το δεύτερο πάτωμα προσφέρουν ευελιξία, ενώ οι προαιρετικές ράγες οροφής αυξάνουν τις δυνατότητες φόρτωσης.

Αποδοτικές επιλογές κινητήρων για το νέο SUV της Opel

Συνεπής στη δέσμευσή της για ηλεκτροκίνηση, η Opel προσφέρει το Frontera σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, αλλά και με υβριδικό σύστημα 48V. Ανεξάρτητα από την επιλογή, το Frontera υπόσχεται υψηλό επίπεδο οδηγικής απόλαυσης, χάρη στην ειδική ρύθμιση του πλαισίου και την άριστη οδηγική συμπεριφορά.

Όπως αναφέρει η γερμανική φίρμα, το νέο Frontera αποτελεί μια ελκυστική πρόταση στην κατηγορία των SUV, συνδυάζοντας συναρπαστικό σχεδιασμό, πρακτικότητα, άνεση και αποδοτικότητα.

Επιπλέον στοιχεία για το αυτοκίνητο, τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά και φυσικά τις τιμές, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...