Η Peugeot Motocycles ήρθε Ελλάδα - Τι είδαμε στην επίσημη παρουσίαση;

H νέα εποχή της Peugeot Motocycles στην Ελλάδα είναι εδώ και παρουσιάστηκε επίσημα σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο The Ellinikon Experience Centre.

  • -
  • -

Mέσω της συνεργασίας με τον μακροβιότερο κατασκευαστή μηχανοκίνητων δίτροχων στον κόσμο, την Peugeot Motocycles ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έρχεται να εμπλουτίσει την αγορά με μία μεγάλη εταιρεία, με μια νέα συνεργασία που θα προσφέρει στο κοινό τα νέα προϊόντα της εταιρείας.

Η συνεργασία της γαλλικής μάρκας με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη έρχεται σε μία χρονιά ορόσημο για αυτή καθώς φέτος γιορτάζει τα 125 χρόνια από την ίδρυσή της και εμφανίζεται με νέα ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και μια πλήρη και αναβαθμισμένη γκάμα μοντέλων. Πρόκειται για μία μάρκα με όραμα και ισχυρή γαλλική κληρονομιά που δίνει έμφαση «στην απόλαυση της οδήγησης».

Peugeot-Moto-event-

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι συνεργάτες της Peugeot Motocycles, Nicola Lepetit, Director of International Sales Division και Alessandro Polati, Global Head of Product Planning and Market Intelligence, οι οποίοι παρουσίασαν το νέο Brand Identity της μάρκας καθώς και τα πολυσυζητημένα μοντέλα XP400, το περιπετειώδες υβρίδιο που «παντρεύει» το maxi scooter με μια μοτοσυκλέτα και το νέο Tweet, το κομψό και λειτουργικό scooter, ιδανικό για τις μετακινήσεις στην πόλη το οποίο διατίθεται σε 125 και 200cc.

Peugeot-Moto-event-3

Ο Δήμητρης Κανατάς, Business Unit Director του Automotive Consumer Solutions αναφέρθηκε στη στρατηγική τοποθέτησης της Peugeot Motocycles στην ελληνική αγορά και τη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών ενώ αποκάλυψε και την επόμενη επιχειρηματική κίνηση του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, που θα φέρει την ονομασία “Saracakis Leasing” και θα κάνει δυνατή τη διάθεση δικύκλων μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης.

Ο Ντίνος Τσόντζος, Product Manager της Peugeot Motocycles, παρουσίασε την πλήρη γκάμα των εντυπωσιακών μοντέλων της μάρκας.

Πηγή: Δελτίο Τύπου Ομίλου Σαρακάκη

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...