Το XP400 της Peugeot Motocycles στην Ελλάδα – Τιμή

Ένα premium scooter με στιλ, επιδόσεις και δυναμικό αστικό χαρακτήρα που διατίθεται σε δύο εκδόσεις και αποδίδει 36,7 ίππους.

  • -
  • -

Η Peugeot τώρα φέρνει στην Ελλάδα το XP400, κάνοντας μία νέα είσοδο στην κατηγορία των GT. Ένα ισχυρό scooter, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και λειτουργικότητας. Κατασκευασμένο στη Γαλλία, το XP400 πλαισιώνει την οικογένεια Premium οχημάτων της εταιρείας και στη χώρα μας κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, Allure και GT.

Το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει είναι αναμφίβολα η φωτεινή υπογραφή Peugeot. Με τα DRL σε σχήμα κυνόδοντα μπροστά και τις τρεις ‘νυχιές’ πίσω, το DNA της μάρκας με σήμα το λιοντάρι αποτυπώνεται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Οι προβολείς είναι ασφαλώς τεχνολογίας LED.

Αυτή η τυπική "Peugeot" φιλοσοφία διανθίζεται με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από μια μοτοσυκλέτα, ξεκινώντας από τον κινητήρα PowerMotion Euro5 των 400 κυβικών που αποδίδει 36,7 PS στις 8.150 rpm και 38,1 Nm ροπής στις 5.400 rpm.

Το πλαίσιο έχει τις κατάλληλες διαστάσεις ώστε να ανταποκρίνεται σε ισχυρή καταπόνηση, αλλά και να παρέχει την απαραίτητη ακαμψία για βέλτιστο κράτημα στον δρόμο. Το XP400 είναι το πρώτο maxi scooter με πλαίσιο από μικτό σωληνωτό δικτύωμα ισοδύναμο -σε χαρακτηριστικά- με περιμετρικό πλαίσιο μοτοσυκλέτας.

Peugeot-xp400-scooter-2

Το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει δύο δίσκους 295 χιλιοστών μπροστά και έναν αντίστοιχο 240 χιλιοστών πίσω, με ABS δύο καναλιών. Στο σύστημα ανάρτησης τοποθετήθηκε ένα ανεστραμμένο πιρούνι με διαδρομή 140 χιλιοστών μπροστά και πίσω ένα μονό οριζόντιο αμορτισέρ με μοχλικό που εγγυάται μεγαλύτερη διαδρομή και προοδευτικότητα από μια τυπική ανάρτηση.

Δείτε ακόμη: Video: Οργή στη Λαμία - Μοτοσικλέτα παρασύρει 5χρονο και φεύγει!

Το XP400 διαθέτει επίσης πίνακα οργάνων με  συνδεόμενη οθόνη TFT 5" που παρέχει αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης. Με τη χρήση του έξυπνου κλειδιού, το κλειδί ανάφλεξης είναι περιττό. Τέλος, η θύρα USB επιτρέπει τη σύνδεση ή την επαναφόρτιση του smartphone σας. Κάτω από τη διθέσια σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για ένα κράνος full-face.

Αναλυτικά οι τιμές των δύο εκδόσεων του Peugeot XP400:

  • Allure 8.500 €
  • GT 8.850 €

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...