Ενεπλάκη σε τροχαίο ο Άδωνις Γεωργιάδης – Άναψε κερί σε εκκλησία

Μετά το τροχαίο που είχε στο κέντρο της Αθήνας, ο υπουργός ένιωσε την ανάγκη να ανάψει ένα κεράκι.

  • -
  • -

Σε σοβαρό τροχαίο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, ενεπλάκη αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή της οδού Φιλελλήνων με την Σουρή, λίγο μετά την πλατεία Συντάγματος, όταν ένα όχημα παραβίασε κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Ανάπτυξης, με τη σύζυγό του.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, ωστόσο, κανείς δεν έπαθε το παραμικρό. Μάλιστα δεν χρειάστηκε καν η συνδρομή της Τροχαίας, καθώς οι δύο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό.

Τι έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σήμερα το πρωί, Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ο υπουργός ένιωσε την ανάγκη να ανάψει ένα κεράκι. Όπως έκανε γνωστό μέσω του twitter, μετέβη στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας, ένα μέρος με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς εκεί βαπτίστηκε και εκεί παντρεύτηκαν οι γονείς του.

Δείτε επίσης: Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή

«Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...