Το νέο Volkswagen Polo GTI με τους 207 HP ήρθε στην Ελλάδα (τιμή)

Με δυναμική εμφάνιση, εξαιρετικές επιδόσεις, πληθώρα συστημάτων και μεγάλες ψηφιακές οθόνες, το ανανεωμένο VW Polo GTI, υπόσχεται στιγμές απόλαυσης στους οδηγούς.

  • -
  • -

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης του ανανεωμένου Polo GTI στη χώρα μας. Το hot supermini της γερμανικής φίρμας εφοδιάζεται με τον 2.0 TSI κινητήρα, ο οποίος έχει ελαφρώς αυξημένη ισχύ, αγγίζοντας τους 207 HP και τα 320 Nm ροπή. Το μοτέρ συνδυάζεται στάνταρ με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων, με τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε 6,5 sec και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 240 km/h.

gti

Στον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται οι ζάντες 17 ιντσών – έξτρα οι 18άρες -, το πακέτο «Sports Running gear», το ηλεκτρονικό διαφορικό, τα IQ.LIGHT LED matrix φωτιστικά σώματα, το «Travel Assist» με προσαρμοζόμενο cruise control, το αυτόματο φρενάρισμα και πολλά ακόμη. Σε σχέση με το απλό Polo, το GTI είναι πιο χαμηλό κατά 15 mm με την ανάρτηση να έχει πιο σφιχτή ρύθμιση. Όσο για τα προφίλ οδήγησης είναι 4 (Eco, Individual, Normal και Sport), παραμετροποιώντας την απόδοση του κινητήρα, την απόκριση του κιβωτίου ταχυτήτων και την αίσθηση του τιμονιού.

gti

Οι οθόνες του εσωτερικού

Ανοίγοντας τις πόρτες, το βλέμμα πέφτει στα σπορ καθίσματα με τις χαρακτηριστικές καρό επενδύσεις, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και την κεντρική οθόνη 8 ιντσών – υπάρχει η επιλογή και της μεγαλύτερης 9,2΄΄. Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας είναι απεριόριστες, με υπηρεσίες streaming, ασύρματη ενσωμάτωση των Apple CarPlay και Android Αυτo, αποθήκευση προφίλ προγραμμάτων οδήγησης στο cloud και We Connect.

Δείτε εδω όλα τα Volkswagen χωρίς τέλη κυκλοφορίας

gti

Πόσο κοστίζει και τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνει το Polo GTI

Η τιμή εκκίνησης του ανανεωμένου Polo GTI ορίστηκε στα 36.600 ευρώ, με τα τέλη κυκλοφορίας να ανέρχονται στα 109 €. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν την επιλογή μεταξύ πέντε χρωμάτων για το αμάξωμα (μαύρο - Deep Black Pearl Effect, γκρι - Smoke Grey Metallic, κόκκινο - Kings Red Metallic, λευκό - Pure White Solid και μπλε - Reef Blue Metallic), με τα τρία τελευταία να συνδυάζονται και με μαύρη οροφή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...