Όλα τα Volkswagen χωρίς τέλη κυκλοφορίας!

Μοντέλα της Volkswagen με διαφορετικό τύπο αμαξώματος και τεχνολογίας, αλλά με κοινό παρονομαστή τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Δες ποια είναι!

  • -
  • -

Πλησιάζουμε στο τέλος της χρονιάς και λίγο πριν την αυγή του 2023 οι κάτοχοι των οχημάτων έχουν λάβει ήδη τα ειδοποιητήρια τους για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το νέο έτος. Όμως, υπάρχουν και κάποιοι που θα γλιτώσουν το συγκεκριμένο ετήσιο κόστος, με δεδομένο το γεγονός πως διαθέτουν μοντέλο με εκπομπές ρύπων κάτω από 122 gr/km CO2. Μία από τις εταιρείες που προσφέρει μία σειρά εκδόσεων με το συγκεκριμένο προτέρημα είναι και η Volkswagen.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ενισχύσει την οικολογική της συνείδηση τα τελευταία χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι διαθέτει στη γκάμα της μία σειρά αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, όπως τα ID.3, ID.4 και ID.5. Όμως, η Volkswagen επενδύει και στους κινητήρες εσωτερικής καύσης, τους οποίος και καθιστά πιο αποδοτικούς είτε με τη χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, είτε των plug-in hybrid. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τα μοντέλα με θερμικό κινητήρα, αλλά και τις εκδόσεις τους που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. Και φυσικά έχουν ελεύθερη διέλευση στο δακτύλιο.

Volkswagen Polo

To Polo αποτελεί σταθερή αξία στην κατηγορία των supermini, με το κοινό να αναγνωρίζει στο γερμανικό μοντέλο στοιχεία όπως η ποιότητας κατασκευής, οι σύγχρονες τεχνολογίες, αλλά και οι χώροι του. Ειδικά στην τελευταία και νεότερη γενιά του, χωροταξικά το Polo συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας. Το γερμανικό supermini διατίθεται και αυτό με τη σειρά του σε εκδόσεις με μηδενικά τέλη, με αυτή των 1.000cc απόδοσης 95 ίππων να τοποθετείται στη βάση της γκάμας και με κόστος κτήσης τα 19.750 €. Επιπλέον, στο ίδιο καθεστώς συναντάμε και την εκδοχή με τον 1.000άρη TGi των 90 ίππων και τιμή εκκίνησης τα 20.900 €. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Volkswagen Polo 1.0 TSI 95PS

Volkswagen Golf

Το γερμανικό μοντέλο, το οποίο και συγκαταλέγεται παραδοσιακά ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας των hatchback, προσφέρεται σε μία πλήρη και πολυσυλλεκτική γκάμα. Οι εκδόσεις με μηδενικά τέλη ξεκινούν από τη μικρότερη των 1.000 cc απόδοσης 110 ίππων, με τιμής εκκίνησης τα 24.950 €. Επιπλέον, με το αντίστοιχο προνόμιο διατίθεται η έκδοση με τον 1.5 TGi, αλλά και η «μικρή» εκδοχή του 1.500άρη TSi με τους 130 ίππους. Επιπλέον, στο ίδιο καθεστώς συμπεριλαμβάνεται το Golf με τον δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα των 150 ίππων, όπως και φυσικά οι εκδόσεις που κάνουν χρήση τεχνολογίας plug-in. Σε αυτή την περίπτωση, το κόστος ανεβαίνει σημαντικά με το Golf eHybrid να προσφέρεται με δύο ιπποδυνάμεις, και συγκεκριμένα 204 και 245 ίππους. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τις συμβατικές εκδόσεις, εδώ για την plug-in hybrid και εδώ για την GTE.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Volkswagen Golf 1.0 eTSI 110PS

Volkswagen Tiguan

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην κατηγορία των SUV έχει καθιερωθεί ως μία από τις πλέον ολοκληρωμένες προτάσεις στο C-SUV Segment. Το εξαιρετικό επίπεδο άνεσης, οι άφθονοι χώροι στο εσωτερικό του, αλλά και σε αυτόν των αποσκευών, συνδυάζονται με την πολύ καλή ποιότητας κατασκευής και κύλισης. Το Tiguan προσφέρεται με μία σειρά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, αλλά μόνο η plug-in εκδοχή είναι αυτή που προσφέρει μηδενικά τέλη. Η τιμή των 44.100 € μοιάζει υψηλή, αλλά η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει μεγάλη τιμή απόδοσης (245 ίππων), ηλεκτρική αυτονομία της τάξεως των 50 km και εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το Volkswagen Tiguan eHybrid 245PS

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...