Δοκιμάζουμε 5 νέα υβριδικά SUV – Ποιο επιλέγεις;

Έχοντας δοκιμάσει κάθε λογής υβριδικό SUV που κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα, ήρθε η ώρα να διαλέξεις αυτό που προτιμάς.

  • -
  • -

Όλα διαφορετικά και με μοναδικό χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα με δύο κοινά σημεία-κλειδιά. Τα SUV που ακολουθούν αποτελούν μοντέλα που πέρασαν πρόσφατα από τα χέρια των δοκιμαστών μας εδώ στο GOCAR και φέρουν ένα άκρως βασικό χαρακτηριστικό που επιβάλει η σημερινή αγορά αυτοκινήτου. Είναι υβριδικά!

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να βρείτε με αλβατική σειρά τις δοκιμές των ευρύχωρων και τεχνολογικά προηγμένων Toyota RAV 4 PHEV και Subaru Forester e-Boxer, του φουτουριστικού Kia Niro HEV, της εκθαμβωτικής Alfa Romeo Tonale, αλλά και του ολοκαίνουργιου Toyota Corolla Cross, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στην δημοσιογραφική παρουσίαση στην Ισπανία.

 Αν και όλα θα μπορούσαν να υποστηρίξουν άνετα μία οικογένεια, άλλα παραθέτουν την ευρυχωρία ως το δυνατό τους χαρτί και άλλα τις compact διαστάσεις. Κοινός παρονομαστής είναι ο υβριδισμός, είτε πρόκειται για mild, είτε για full, είτε για plug-in hybrid σύνολα.

Πατήστε πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του και στην συνέχεια ψηφίστε αυτό που σας κέρδισε περισσότερο στο poll που ακολουθεί.

Alfa Romeo Tonale 1.5 MHEV 130 PS

tonale

 

Kia Niro 1.6 HEV 141 PS

niro


Subaru Forester e-Boxer

forester


Toyota Corolla Cross

corolla


Toyota RAV4 plug-in hybrid

rav4


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...