Λευτέρης Πετρούνιας: Το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Άρχοντας των Κρίκων

Ο Έλληνας Ολυμπιονικής και 6 φορές πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, συνεχίζει να γράφει ιστορία. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει πάθος με τη γυμναστική και λατρεύει τα αυτοκίνητα μιας συγκεκριμένης μάρκας.

  • -
  • -

Στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Μόναχο, ο Λευτερής Πετρούνιας ανάγκασε άπαντες να σηκωθούν όρθιοι και να τον χειροκροτήσουν. Ο Έλληνας γυμναστής κατέκτησε το έκτο χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων, πετυχαίνοντας κάτι μοναδικό.

petrounias

 

Mε τον θρίαμβό του στο Μόναχο, ισοφάρισε το ρεκόρ του Ούγγρου γυμναστή του πλάγιου ίππου Κρίστιαν Μπέρκι, με έξι τίτλους στο ίδιο όργανο. Συνολικά, στην καριέρα του, ο Πετρούνιας έχει κατακτήσει 12 χρυσά μετάλλια!

Οδηγεί μόνο Mercedes

Ο Λευτέρης, σύζυγος της Βασιλική Μιλλούση και πατέρας δύο παιδιών, για τις καθημερινές μετακινήσεις αλλά και τις βόλτες με την οικογένειά του, χρησιμοποιεί μοντέλα της Mercedes-Benz. O «άρχοντας των κρίκων», όπως τον προσφωνούν χαϊδευτικά, είναι ο επίσημος πρεσβευτής της Mercedes-Benz Ελλάς, η οποία πριν λίγες μέρες άλλαξε χέρια.

petrounias

Μέχρι πρότινος διέθετε μια Mercedes-Benz GLC 250 d 4MATIC Coupe, ωστόσο, τώρα κυκλοφορεί με τη GLC 300 de 4Matic στην έκδοση plug-in hybrid. Το γερμανικό SUV συνδυάζει έναν δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα κι έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας συνδυαστικά 306 ίππους και 700 Nm ροπής.

Δείτε εδώ την πιο γρήγορη Mercedes-AMG της ιστορίας

Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς και το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο 9 σχέσεων. Το αυτοκίνητο διακρίνεται για τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα, με τα 0-100 km/h να επιτυγχάνονται σε μόλις 6,2 sec και τη μέση κατανάλωση καυσίμου να είναι κάτω από τα 2 λίτρα ανά 100 km.

petrounias

Πολυτελές και συγχρόνως εξαιρετικά άνετο, ασφαλές και οικονομικό, το επαναφορτιζόμενο SUV καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του Λευτέρη Πετρούνια, προβάλλοντας και τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...