Αυτές είναι οι 3 καλύτερες εταιρείες για να νοικιάσεις αυτοκίνητο

Θες να ταξιδέψεις είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό και αναζητείς αυτοκίνητο για να νοικιάσεις. Αυτές είναι εταιρείες που αναδείχθηκαν οι καλύτερες στην ενοικίαση.

  • -
  • -

H National Car Rental, η Enterprise Rent -A- Car και η Alamo Rent Α Car, που ανήκουν στην Enterprise Holdings Ltd, τη μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης οχημάτων, που εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τον Όμιλο Σφακιανάκη στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διακρίθηκαν για την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε επίπεδο λειτουργίας τους.

Οι συγκεκριμένες εταιρείες αναδείχθηκαν στους κορυφαίους παρόχους ενοικίασης αυτοκινήτων αντίστοιχα, όπως προκύπτει από τα ετήσια Word’s Best Awards του Travel + Leisure, σε αναγνώριση της δέσμευσης του οργανισμού για εξαιρετική ποιότητα και αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών.

rent car

Μέσα από τον θεσμό World’s Best Awards οι αναγνώστες του Travel+Leisure, βραβεύουν προορισμούς και εταιρείες που αποτελούν παράδειγμα αριστείας στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Οι καλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, σύμφωνα με τους αναγνώστες του αναγνωρισμένου «Travel + Leisure», κάνουν τη διαδικασία εύκολη, γρήγορη και χωρίς εμπόδια. Οι συμμετέχοντες βαθμολόγησαν στις εξής κατηγορίες: εύρος επιλογής οχήματος, διαθεσιμότητα οχήματος, τοποθεσία ενοικίασης, επίπεδο εξυπηρέτησης και αξία.

rent car

Διάβασε εδώ: Ενοικίαση αυτοκινήτου στις διακοπές: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Enterprise Rent -A- Car είναι τιμώμενη εταιρεία στο «Hall of Fame» των World’s Best Awards, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες εταιρείες ενοικίασης οχημάτων για τουλάχιστον 10 συνεχόμενα χρόνια.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...