Premium C-SUV: Alfa Romeo Tonale ή BMW X1; - Δείτε τι ψηφίσατε

Η Alfa Romeo μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι των compact SUV με την Tonale να κοντράρει στα ίσια τον έμπειρο ανταγωνισμό.

  • -
  • -

Με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί η αγορά, δύσκολα θα βρούμε πλέον κάποια υποκατηγορία του SUV segment που να μην έχει τουλάχιστον ένα αντιπρόσωπο. Ξεκινώντας από τα μικρά crossover πόλης έως και το άλλο άκρο στις γκάμες των εταιρειών όπου βρίσκονται συνήθως οι ναυαρχίδες, όλες οι θέσεις είναι καλυμμένες από εξαιρετικές επιλογές. Μεγάλος ντόρος τον τελευταίο καιρό έχει προκληθεί στην κατηγορία των C-SUV και πιο συγκεκριμένα στα premium μέλη. Με την έλευση των δύο οδηγοκεντρικών μοντέλων, ενός πρωτοεμφανιζόμενου και ενός πλήρως ανανεωμένου ήδη καταξιωμένου μοντέλου, η μάχη αναζωπυρώθηκε.

Η εντυπωσιακή Alfa Romeo Tonale ήρθε πλέον και στην χώρα μας και κοιτά στα μάτια τον ανταγωνισμό, ακόμη κι αν δεν έχει την εμπειρία στο συγκεκριμένο segment. Το στιλάτο ιταλικό μοντέλο έπεσε στα βαθιά κατευθείαν, καθώς το βάλαμε ακριβώς απέναντι στην ολοκαίνουργια BMW X1, το νέο εισαγωγικό SUV στην γκάμα των Βαυαρών. Και με τις δύο μάρκες να είναι γνωστές για τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα που χαρίζουν στα μοντέλα τους, η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη και η απόφαση σας ξεκάθαρη.

Το ολοκαίνουργιο SUV από την Alfa Romeo επικράτησε, παίρνοντας μία εμφατική νίκη απέναντι στην νέα X1, με τις ψήφους υπέρ της Tonale να είναι πάνω από διπλάσιες σε σχέση με αυτές της BMW.

Αναλυτική βαθμολογία:

1. Alfa Romeo Tonale – 71%

2. BMW X1 – 29%

*τα ποσοστά ισχύουν την στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να το κάνετε εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...