Νέος τιμοκατάλογος MINI - Αντίο σε diesel και χειροκίνητα!

Νέο τιμοκατάλογο έδωσε η MINI Ελλάδας στην δημοσιότητα, στον οποίο βλέπουμε δύο βασικές αλλαγές. Έχουν καταργηθεί οι diesel κινητήρες και τα χειροκίνητα κιβώτια.

  • -
  • -

Η MINI ανακοίνωσε ένα νέο τιμοκατάλογο, στον οποίο μπορούμε να δούμε αρκετές αλλαγές. Τα δύο σημαντικότερα στοιχεία ωστόσο, είναι ότι κανένα μοντέλο της βρετανικής μάρκας δεν προσφέρεται πλέον με κινητήρα πετρελαίου, ούτε με χειροκίνητο κιβώτιο. Εκτός αυτών, κοιτώντας το νέο τιμοκατάλογο παρατηρούμε ότι έχουν μειωθεί σημαντικά οι εκδόσεις ανάμεσα στις οποίες μπορεί να διαλέξει το επόμενο αυτοκίνητό του ο υποψήφιος αγοραστής.

Οι εκδόσεις που συναντάμε σε όλα τα μοντέλα είναι οι Cooper και Cooper S με την τελευταία στην περίπτωση του Countryman να είναι τετρακίνητη. Με εξαίρεση το πεντάθυρο σε όλα υπάρχει η ταχύτερη εκδοχή με την ονομασία John Cooper Works (JCW), η οποία μάλιστα στα Clubman και Countryman είναι τετρακίνητη.

Δείτε ακόμα: Αλλάζει στιλ σχεδίασης η ΜΙΝΙ - Τι φέρνει το νέο crossover της;

Τέλος, στο τρίθυρο και στο Countryman συναντάμε εκδόσεις Cooper SE. Όσον αφορά το τρίθυρο, πρόκειται για το μοναδικό αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρείας. Αντίθετα, στην περίπτωση του Countryman πρόκειται για plug-in υβριδική έκδοση η οποία είναι και τετρακίνητη.

Μετά την ανακοίνωση του νέου τιμοκαταλόγου, το πιο προσιτό MINI είναι το τρίθυρο στην έκδοση Cooper το οποίο ξεκινάει από 25.290 ευρώ, με στάνταρ το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ στην πεντάθυρη εκδοχή η τιμή εκκίνησης είναι 25.990 ευρώ. Το Clubman κάποιος μπορεί να το αποκτήσει με 29.990 ευρώ, για το Cabrio θα χρειαστεί να καταβάλλει από 29.590 ευρώ, ενώ για το Countryman, το SUV της μάρκας, το αντίτιμο ξεκινά από 29.950 ευρώ. Όσο για το μοναδικό ηλεκτρικό της γκάμας, η τιμή εκκίνησης είναι 37.990 χωρίς την κρατική επιδότηση, οπότε με το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 πέφτει στα 29.990 ευρώ.

Δείτε εδώ το νέο τιμοκατάλογο της MINI.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...