Αλλάζει στιλ σχεδίασης η ΜΙΝΙ - Τι φέρνει το νέο crossover της;

Το design των MINI έχει μείνει στην ιστορία. Στο μέλλον ωστόσο, το σχήμα τους θα έχει κάτι το διαφορετικό. Κι όλα ξεκινούν από το ηλεκτρικό crossover.

  • -
  • -

Προς τα τέλη του Ιουλίου, η MINI θα παρουσιάσει επίσημα το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover της γκάμας της. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με μικρότερες διαστάσεις από το Countryman, που διακρίνεται για τη μοναδική σχεδιαστική ταυτότητα και την εξαιρετική ευελιξία στο εσωτερικό.

Με το EV crossover, η βρετανική φίρμα περνά σε μια νέα εποχή. Αυτό το μοντέλο είναι το πρώτο που υιοθετεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Charismatic Simplicity». Την ίδια θα ακολουθήσουν και όλα τα υπόλοιπα, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές αξίες της μάρκας με τις τεχνολογίες αιχμής και το καινοτόμο πνεύμα.

Το «Charismatic Simplicity» αναδεικνύει τον ατομικό χαρακτήρα κάθε νέου μοντέλου, αντανακλώντας την αρχή της δημιουργικής χρήσης, του μοντερνισμού και της βιωσιμότητας. Στην περίπτωση του ηλεκτρικού crossover, η MINI επαναπροσδιορίζει το design, διατηρώντας ωστόσο τις βασικές σχεδιαστικές επιρροές του παρελθόντος.

new mini

Σύμφωνα με τη MINI, το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό crossover έχει πιο έντονες γωνίες και μινιμαλιστικό στυλ στην καμπίνα. Το δέρμα και τα χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία καταργούνται τελείως, με τη στρογγυλή οθόνη αφής στο ταμπλό να διατηρείται, κάνοντας χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών.

Διαβάστε επίσης: Πότε θα δούμε το νέο MINI 3d και 5d

Όπως αναφέρει ο Oliver Heilmer, επικεφαλής της MINI Design, το DNA της μάρκας θα είναι ξεκάθαρο σε κάθε νέο μοντέλο με ξεχωριστές πινελιές που υπογραμμίζουν περισσότερο από ποτέ την αίσθηση μοναδικότητας. Το εσωτερικό θα έχει premium υπόσταση, με τον αρχισχεδιαστή να κάνει λόγο για μια καθηλωτική εμπειρία χρήσης.

Αναλυτικές πληροφορίες για το EV όχημα θα δοθούν τον επόμενο μήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας παρουσίασης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...