Δείτε το συγκλονιστικό video με το θανατηφόρο στη ΛΕΑ

Τα πλάνα σοκάρουν. Η πρόσκρουση είναι τόσο σφοδρή που το ακινητοποιημένο Ford διαλύεται κυριολεκτικά.

  • -
  • -

Το LamiaReport έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αϊδινίου, κοντά στον κόμβο Μικροθηβών.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, το Ford Focus έχει σταματήσει στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Ο δρόμος είναι τελείως άδειος. Ένα Renault Megane πλησιάζει. Το λευκό hatchback παρεκκλίνει της πορείας του. Οδεύει κατευθείαν για το ακινητοποιημένο όχημα. Ο οδηγός του δεν κάνει την παραμικρή κίνηση για να στρίψει το τιμόνι αριστερά.

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Το Megane χτυπά με δύναμη το Focus, περιστρέφεται στο μέσο του δρόμου και ακινητοποιείται λίγα μέτρα παρακάτω. Ο οδηγός του Ford ανοίγει την πόρτα σε δευτερόλεπτα και βγαίνει έξω. 

Νεκρός ο οδηγός του Focus

Πίσω από το τιμόνι του Ford Focus βρισκόταν ένας 60χρονος και στη θέση του συνοδηγού η σύζυγός του. Ο άνθρωπος είχε σταματήσει στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Δεν πρόλαβε όμως να φθάσει στον προορισμό του. Τα τραύματα από τη σύγκρουση ήταν θανάσιμα. Όσο για τη γυναίκα, ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό.  

Καλά στην υγεία του είναι και ο 26χρονος από τη Φθιώτιδα με το λευκό Megane, που προκάλεσε το δυστύχημα. Λέγεται πως δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Τα μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας τον συνέλαβαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Επίσης, του πήραν αίμα και ούρα για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Διαβάστε επίσης: Ξέρεις πότε και γιατί σταματάμε στη ΛΕΑ

Πηγή: LamiaReport

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...