Ποιο νέο supermini είναι φθηνότερο 1.200 ευρώ στην Ελλάδα;

Ξεχωρίζει για το κορυφαίο τεχνολογικό του υπόβαθρο, την αξιοπιστία που συνοδεύει τη μάρκα, αλλά και την αποδοτικότητα των κινητήρων του.

  • -
  • -

Η Mitsubishi πραγματοποίησε δυναμική επάνοδο στην ελληνική αγορά, αποκαλύπτοντας τη νεότερη γενιά των Colt και ASX. Το πρώτο, που ανήκει στην κατηγορία των supermini, έχει ξεκάθαρο λόγο να πρωταγωνιστήσει στο ανταγωνιστικό segment. Και σήμερα, αποκτά ακόμα πιο ισχυρή θέση απέναντι στα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας, αφού πλέον είναι φθηνότερο 1.200 €! Η εισαγωγική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 1.000άρη κινητήρα και το χειροκίνητο κιβώτιο των πέντε σχέσεων ξεκινάει σήμερα από τα 17.450 €!

To Colt είναι διαθέσιμο σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδο εξοπλισμού, ενώ προσφέρεται και με δύο ακόμα κινητήρες. Συγκεκριμένα, με τον υπερτροφοδοτούμενο 1.000άρη των 91 ίππων που συνδυάζεται με το χειροκίνητο εξάρι σασμάν, αλλά και την υβριδική εκδοχή που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας και αποδίδει 143 ίππους. Ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι της συγκεκριμένης εκδοχής είναι το γεγονός ότι μπορεί να χαρίσει στο Colt αυτονομία έως και 900 km!

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το νέο Mitsubishi Colt

Σημειώστε, πως το τεχνολογικό του υπόβαθρο είναι και αυτό αποδεικνύεται ακόμα και από το γεγονός ότι και στη βασική έκδοση προσφέρει στοιχεία όπως Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας και προειδοποίηση απόστασης, σύστημα Forward Collision Mitigation, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...