Ο Kimi Raikkonen βάζει την 5χρονη κόρη του στην πίστα!

Μπορεί ο ίδιος ο Kimi Raikkonen να αποχώρησε από τη Formula 1, όμως ετοιμάζει ήδη την επόμενη γενιά, καθώς μαθαίνει στην κόρη του τα μυστικά.

  • -
  • -

Ο Kimi βρέθηκε στην πίστα μαζί με την 5 χρονών κόρη του, όχι για να τρέξει ο ίδιος αλλά για να δώσει τις γνώσεις του στη μικρή Rianna. Ο Φινλανδός πήρε την απόφαση και αποχώρησε από τη Formula 1 στο τέλος του 2021, έχοντας περάσει 20 χρόνια από το 2001 όταν και έκανε το ντεμπούτο του στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του κόσμου.

Kimi

Σε αυτή την πορεία ο Kimi Raikkonen κατέκτησε το πρωτάθλημα οδηγών με τη Ferrari το 2007 και μέχρι σήμερα είναι ο τελευταίος οδηγός που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο οδηγώντας για την ιστορική ομάδα από το Μαρανέλο.

Kimi

Το 2013 γνώρισε τη Minna-Mari “Minttu” Virtanen και παντρεύτηκαν το 2016. Το 2017 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τη Rianna και τον Ιανουάριο του 2022 απέκτησαν έναν γιο, τον Robin.

Δείτε ακόμα: F1: Πόσο κόστισε το ατύχημα του Mick Schumacher;

Kimi

Πλέον η Rianna έχει φτάσει στην ηλικία των 5 ετών και ο πρωταθλητής μπαμπάς της αποφάσισε να την πάει στην πίστα για να της μάθει τα μυστικά της ταχύτητας. Φόρεσε, λοιπόν, την απαιτούμενη στολή με το διάσημο επίθετο στην πλάτη, πήρε τα γάντια και το κράνος της και έκατσε στο καρτ το οποίο δε θα μπορούσε να φέρει άλλον αριθμό από το 7, δηλαδή τον ίδιο με τον οποίο αγωνιζόταν ο Kimi Raikkonen στις πίστες της Formula 1.

Kimi

Εκτός από τα ιδιαίτερα στην κόρη του ο Kimi Raikkonen συνεχίζει και πιο ενεργά την εμπλοκή του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς διευθύνει την ομάδα MXGP η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των enduro μοτοσυκλετών.

Kimi

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...