Ποια εταιρεία ελαστικών έχει παρουσία 65 ετών στην Ελλάδα;

Έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ σε υποδομές στη χώρα, συνεργάζεται με χιλιάδες προμηθευτές ανά την επικράτεια και έχει δώσει στο κράτος πάνω από 10 εκατ. ευρώ σε φόρους.

  • -
  • -

Το 2022, η Michelin συμπληρώνει 65 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην Ελλάδα. Από το 1957, προσφέρει βιώσιμες λύσεις κινητικότητας στη χώρα και ποιοτικά ελαστικά αλλά και μοναδικές γαστρονομικές και ταξιδιωτικές εμπειρίες, μέσα από τον Οδηγό MICHELIN. Με σημαντικές επενδύσεις, η γαλλική εταιρεία υποστηρίζει τους ανθρώπους της, τους πελάτες της και την τοπική κοινωνία, με υπεύθυνο τρόπο και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

michelin3

Η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, για να προωθήσει τη βιώσιμη κινητικότητα, ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Τα τελευταία 10 χρόνια, επένδυσε 6 εκατομμύρια ευρώ σε σύγχρονες υποδομές. Υποστήριξε την ελληνική οικονομία με περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ σε φόρους και έχει συνεργαστεί με σχεδόν 2.700 Έλληνες προμηθευτές.

Σε πόσα καταστήματα θα βρεις τα ελαστικά

Στην Ελλάδα, συνεργάζεται απευθείας με περισσότερους από 420 μεταπωλητές ελαστικών, υποστηρίζοντας τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που διαθέτουν. Η εταιρεία αναπτύσσεται μαζί τους, για να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και μέγιστης ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης: Ποιο είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα φορά ελαστικά χωρίς αέρα της Michelin;

Η Michelin Ελλάδας είναι υπεύθυνη για τις εμπορικές δραστηριότητες του Ομίλου Michelin στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία. Διατηρεί σύγχρονες, «πράσινες» εγκαταστάσεις στο Μαρούσι και στον Αυλώνα, όπου βρίσκεται και το ιδιόκτητο Logistics Center της που έχει βραβευτεί αρκετές φορές για τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητάς του.

michelin1

Η πηγή της δημιουργικότητας και της καινοτομίας της Michelin είναι οι άνθρωποί της, με τους οποίους μοιράζεται τις ίδιες αξίες, όπως ο σεβασμός, ο διάλογος, ο ενθουσιασμός και η εμπιστοσύνη. Κάθε μέρα, οι άνθρωποι της Michelin κάνουν πράξη αυτές τις αξίες σε όλον τον κόσμο, για να προσφέρουν σε όλους έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουν μπροστά.

Πώς βρίσκεις το κατάλληλο ελαστικό για το όχημά σου

Με το MICHELIN Make My Day, μία πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Ελλάδα, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν προσφορές για τα ελαστικά τους, αλλά για υπηρεσίες σχετικές με τα ελαστικά και τα οχήματά τους (https://makemyday.michelin.gr/).

micehlin2

Η κληρονομιά της εταιρείας δεν σταματά στα ποιοτικά ελαστικά, καθώς δέσμευσή της είναι να προσφέρει σε όλους μοναδικές γαστρονομικές και ταξιδιωτικές εμπειρίες. Ο Οδηγός Michelin για την Αθήνα έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού, με ποιοτικές προτάσεις εστιατορίων και ξενοδοχείων που αναδεικνύουν την ελληνική φιλοξενία σε όλον τον κόσμο (https://guide.michelin.com/gr/en).   

«Τα τελευταία 65 χρόνια ήταν για όλους εμάς ένα συναρπαστικό ταξίδι στην καινοτόμο και ασφαλή κινητικότητα. Η Ελλάδα είναι μια βασική αγορά στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε περισσότερα ορόσημα μαζί με τους συναδέλφους μας, τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές», δήλωσε ο Αναστάσιος Α. Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...