Ψάχνεις καινούρια ελαστικά; Το δίκτυο ViaLider της Michelin είναι η τέλεια επιλογή

Είναι το κορυφαίο δίκτυο ελαστικών στην Ελλάδα. Διαθέτει όλων των τύπων ελαστικά για IX, επαγγελματικά οχήματα και φορτηγά, καθώς και αρίστης ποιότητας υπηρεσίες. Το ViaLider της Michelin είναι αυτό που χρειάζεσαι και το βασικότερο, το βρίσκεις παντού σε όλη τη χώρα.

  • -
  • -

Οδηγοί ΙΧ, επαγγελματικών οχημάτων και φορτηγών, μπορούν να βρουν τα ελαστικά που ανταποκρίνονται στον τρόπο οδήγησής τους σε 40 σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, ενός πρωτοποριακού δικτύου που έχει δημιουργηθεί για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες κάθε οδηγού στον ταχύτερο χρόνο. Στα εξειδικευμένα καταστήματα του δικτύου που η Michelin έχει ξεχωρίσει ως τα καλύτερα σε όλη την Ελλάδα, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα επιλογής των ποιοτικότερων ελαστικών σε κάθε κατηγορία.

vialider

Όλα τα καταστήματα του δικτύου ViaLider έχουν δραστηριότητα σε ελαστικά επιβατικών οχημάτων, SUV, ελαφρών φορτηγών και ορισμένα από αυτά δραστηριοποιούνται ακόμη και σε ελαστικά φορτηγών οχημάτων και λεωφορείων. Για να βρεις το πλησιέστερο κατάστημα επισκέψου την ιστοσελίδα https://www.vialider.gr/dealer-locator. Αφού εντοπίσεις το κοντινότερο σημείο πώλησης σε εσένα, επιλέγεις το ελαστικό που επιθυμείς, με τους επαγγελματίες ειδικούς να παρέχουν όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους και συγχρόνως να σε ενημερώνουν με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός και να στέλνουν αναφορά για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Τα πιστοποιημένα καταστήματα ελαστικών του δικτύου ViaLider, διαθέτουν τα πιο σύγχρονα μέσα και παρέχουν αξιοθαύμαστες υπηρεσίες τοποθέτησης, ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης. Κοινή αξία τους, εκτός από τον επαγγελματισμό, είναι η διαφάνεια και η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Όλα τα σημεία εξυπηρέτησης είναι αντάξια των ευρωπαϊκών καταστημάτων, εξοπλίζονται με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και έχουν πιστοποιηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα TÜV Austria, ενώ πληρούν απόλυτα και τα αυστηρότερα κριτήρια του ομίλου Michelin.

Στο ViaLider θα βρεις το καλύτερο ελαστικό για το όχημά σου

Ξεκινώντας από την Ισπανία το 1996, το δίκτυο ViaLider γνώρισε τεράστια επιτυχία, καλύπτοντας κάθε ανάγκη τόσο του οδηγού επιβατικού αυτοκινήτου, όσο και του επαγγελματία. Στην Ελλάδα, η δραστηριότητα του δικτύου εγκαινιάστηκε το 2018 και πλέον μέσα από το www.vialider.gr έχεις την ευκαιρία να βρεις 40 σημεία πώλησης ανά την επικράτεια.

vialider

Τα καταστήματα αυτά δεν είναι απλά τα κορυφαία αλλά και τα ποιοτικότερα, παρέχοντάς σου συμβουλές για οτιδήποτε χρειαστείς και βοηθώντας σε να βρεις και να τοποθετήσεις το ελαστικό που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σου. Όραμα των ανθρώπων του ViaLider είναι να μετατρέψουν την επίσκεψη του οδηγού σε μία μοναδική εμπειρία και να αισθάνονται βέβαιοι ότι το όχημά τους βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.  

Εκτός από την πιστοποίηση της TUV Austria, κάθε σημείο εξυπηρέτησης στην Ελλάδα έχει πιστοποιηθεί και από την ίδια τη Michelin ως προς την τήρηση αυστηρών ποιοτικών πρότυπων με βάση τα οποία θεωρεί ο γαλλικός κολοσσός ότι πρέπει να λειτουργεί ένα σημείο πώλησης ελαστικών. Επιπλέον, ο όμιλος παρέχει πλήρη υποστήριξη στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, με συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση πάνω στις νεότερες τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, με σκοπό να ενισχύσει την προστιθέμενη αξία που απολαμβάνουν οι καταναλωτές.

vialider

Με απλά λόγια, οτιδήποτε χρειαστείς για τα ελαστικά, το δίκτυο καταστημάτων ViaLider έχει την ικανότητα να στο προσφέρει με άκρως αξιόπιστο και απολύτως επαγγελματικό τρόπο. Αν λοιπόν ψάχνεις για ελαστικά οποιουδήποτε τύπου και απαιτείς αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, ακρίβεια κατά την τοποθέτηση, τέλεια εξυπηρέτηση και απαράμιλλο επαγγελματισμό, τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το www.vialider.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...