Νέο Jeep Wrangler Wrangler Beach Edition για 500 αγοραστές – Τι διαφορετικό έχει;

Με αυτό το αυτοκίνητο δεν πρόκειται να περάσετε από πουθενά απαρατήρητοι και ειδικά το καλοκαίρι.

  • -
  • -

Μια συλλεκτική έκδοση της νέας γενιάς του Wrangler, η οποία διακρίνεται για την ξεχωριστή εμφάνιση, τα εξατομικευμένα στοιχεία και τις κορυφαίες προδιαγραφές, παρουσίασε η Jeep. Ονομάζεται Beach Edition και όπως πολύ σωστά συμπεραίνετε, είναι ιδανική για τις παραλίες.

Το Wrangler Beach Edition δημιουργήθηκε με αφορμή τη διοργάνωση Jeep Beach 2022, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη φημισμένη παραλία Daytona στη Φλόριντα των ΗΠΑ, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 200.000 φίλους της μάρκας και 20.000 αυτοκίνητα.

wrangler beach1

Η ειδική αυτή έκδοση θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες και φέρει μια σειρά στοιχείων που την καθιστούν ιδανική για τις παραλίες και όσους αγαπούν τις δραστηριότητες δίπλα στη θάλασσα. Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ελαστικών BF Goodrich T/A KO2 σε τροχούς 17 ιντσών και φαρδύτερα φτερά ώστε να τα φιλοξενήσουν, «κοντύτερο» πίσω διαφορικό, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 3,8 εκ., αλλά και ενισχυμένη πόρτα του χώρου αποσκευών, έτσι ώστε οι φανατικοί του surf να φορτώνουν με μεγαλύτερη ευκολία τον εξοπλισμό τους.

Τα 5 σημεία υπεροχής του Jeep Wrangler Rubicon – Τιμή

Εκτός από τους εντυπωσιακούς τροχούς, εξωτερικά το Jeep Wrangler Beach Edition ξεχωρίζει χάρη στα ειδικά αυτοκόλλητα και βέβαια το κίτρινο χρώμα High Velocity που διασφαλίζει ότι αυτό το Wrangler δεν θα περάσει απαρατήρητο ακόμα και στις πιο πολυσύχναστες παραλίες.

wrangler beach2

«Όπως και το ετήσιο Easter Jeep Safari στη Γιούτα, το Jeep Beach στη Φλόριντα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις των φίλων της Jeep», ανέφερε ο Jim Morrison, Επικεφαλής της μάρκας στη Βόρεια Αμερική. «Ακούμε τις επιθυμίες των φίλων μας για οχήματα που είναι έτοιμα να κατακτήσουν τις παραλίες και έτσι με αφορμή αυτή τη μεγάλη γιορτή παρουσιάζουμε τη συλλεκτική έκδοση Jeep Beach Edition, αλλά και το νέο εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα High Velocity».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...