Αυτό είναι το φθηνότερο Jeep Wrangler στην Ελλάδα

Το διασημότερο off-road μοντέλο στην ιστορία συνεχίζει δυναμικά την εμπορική του πορεία και εδώ θα δούμε πόσο στοιχίζει το πιο προσιτό που μπορείς να αποκτήσεις.

  • -
  • -

Πρόκειται για μία εμβληματική μάρκα και ένα ακόμη πιο εμβληματικό μοντέλο. Όταν έχεις καταφέρει να κάνεις το όνομα Jeep κυριολεκτικό συνώνυμο των SUV στο λεξιλόγιο του κόσμου και την εικόνα του διασημότερου μοντέλου σου, του Wrangler, την πρώτη που έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν σκέφτεται off-road, τότε σίγουρα κάτι έχεις κάνει καλά.

Αυτή είναι και η κληρονομιά που κουβαλά κάθε Wrangler που βγαίνει από την γραμμή παραγωγή μέχρι και σήμερα. Μπορεί πλέον να διαφέρει δραματικά από την πρώτη του γενιά, αλλά η φιλοσοφία παραμένει ακριβώς ίδια. Απλά έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του σήμερα. Και ποιες είναι αυτές; Ο εξηλεκτρισμός φυσικά. Μπορεί όχι ολοκληρωτικά, τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά με υβριδική τεχνολογία plug-in, η οποία χαρίζει απόδοση της τάξης των 381 ίππων, χωρίς το κόστος των παλιομοδίτικων, «λαίμαργων» κινητήρων μεγάλου κυβισμού.

4xe

Χάρη στον συνδυασμό ενός βενζινοκινητήρα 2 λίτρων με 2 ηλεκτροκινητήρες, το 2 τόνων αμάξωμα καταφέρνει να κινηθεί σε ρυθμούς που δεν συμβαδίζουν με το μέγεθος του (0-100 km/h σε 6,4 sec), ενώ παράλληλα χαρίζει αξιοζήλευτες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών (3,5 lt/100km και 79 g/km), με αποτέλεσμα να απαλλάσσεται και από το κόστος των τελών κυκλοφορίας.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο Jeep Wrangler της αγοράς;

Σε αντίθεση με άλλες αγορές, στην Ελλάδα το κορυφαίο off-roader της Jeep έρχεται αποκλειστικά με το plug-in hybrid σύνολο που αναφέραμε παραπάνω. Αυτό σημαίνει πως οι τιμολογιακές διαφορές αφορούν αποκλειστικά τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό. Κάπως έτσι βρίσκουμε πως το φθηνότερο της γκάμας, το Sahara, ξεκινά από τις 89.200 €. Η έκδοση Sahara διατίθεται με το τέταρτης γενιάς σύστημα infotainment Uconnect NAV 8,4’’, το ηχοσύστημα Alpine 9 ηχείων και τις ζάντες αλουμινίου 18”με δίχρωμη αποχρώσεις.

4xe

Παραπάνω υπάρχει και η κορυφαία έκδοση Rubicon με κόστος 91.200 €.  Αυτή η έκδοση διατίθεται στάνταρ με νέο αυτοκόλλητο 4xe στο καπό, ειδικά ελαστικά Mud Terrain 32’’ και εμπρός off-road κάμερα TrailCam.

Δείτε ακόμη: Jeep Avenger: Ποια έκδοση αγοράζεις με 279 € το μήνα

Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου εδώ, ενώ αν πατήσετε εδώ θα δείτε αναλυτικά όλη την γκάμα με τις διαθέσιμες εκδόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...