Υβριδικό οικογενειακό με χώρο αποσκευών 596 lt, μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και τιμή 23.000 € - Ποιο είναι;

Με 122 ίππους και κατανάλωση 4,6lt/100km, αυτό το οικογενειακό αυτοκίνητο τα κάνει όλα και συμφέρει.

  • -
  • -

Δεν είναι τυχαίο πως υπάρχουν μάρκες που και μόνο το όνομα τους προξενεί ένα αίσθημα οικειότητας και εμπιστοσύνης στους επίδοξους αγοραστές. Μία από τις καλύτερες εταιρείες σε αυτό, είναι η εταιρία της οποίας το μοντέλο επιλέξαμε σήμερα, με το κοινό της να έχει συνηθίσει σε best-seller αυτοκίνητα που ξέρουν να προσφέρουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι χρήστες τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το οικογενειακό που θα βρείτε παρακάτω.

Τσεκάρει όλα τα κουτάκια ενός σύγχρονου αυτοκινήτου που σέβεται τον εαυτό του και όλα αυτά σε αρκετά χαμηλή τιμή. Με μόλις 23.010 ευρώ έχετε ένα ανετότατο οικογενειακό με μοντέρνα σχεδίαση, χώρο αποσκευών που πλησιάζει τα 600 lt (596), χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων χάρη στον αποδοτικό κινητήρα των 122 ίππων με την πλήρως υβριδική τεχνολογία.

Το μοτέρ των 1.800 κυβικών χαρίζει κατανάλωση της τάξης των 4,6 lt/100km, ενώ με τις εκπομπές CO2 να μην ξεπερνούν τα 103 g/km, το αυτοκίνητο απαλλάσσεται και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας. Ποιο μοντέλο τα συνδυάζει όλα αυτά σε τόσο λογικό κόστος; Μα φυσικά το Toyota Corolla Touring Sports, το οποίο στην έκδοση 1.8 Hybrid Feel προσφέρει όλα όσα προαναφέραμε αλλά και πολλά ακόμη.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τα πάντα για όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του Corolla Touring Sports.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...