Ο Max Verstappen πουλά το Honda Civic Type R του για 33.333 ευρώ (video)

Ένας τυχερός θα αποκτήσει το ιδιόκτητο αυτοκίνητο του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

  • -
  • -

Είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός της F1. Χάρη στα παχυλά μπόνους που θα λάβει από την κατάκτηση του τίτλου, ο Max Verstappen θα γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό φέτος με περίπου 42 εκατ. δολάρια.

verstappen type r 1

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθείς, ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing μπορεί να αγοράσει οτιδήποτε, από ιδιωτικό αεροσκάφος έως τα κορυφαία supercars. Ανάμεσα στην πληθώρα οχημάτων που έχει στην ιδιοκτησία του ο Verstappen, περιλαμβάνεται κι ένα Honda Civic Type R.

Το ιαπωνικό hot hatch είναι σε λευκό χρώμα και ανήκει στα αγαπημένα αυτοκίνητα του 24χρονου, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει διανύσει μαζί του 58.048 km. Σύντομα όμως θα το αποχωριστεί.

verstappen type r 2

Ο πρωταθλητής πρόσφερε το Type R στην CarNext, προκειμένου η δεύτερη να το βγάλει στο «σφυρί». Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί online από τις 17 Δεκεμβρίου. Η τιμή εκκίνησης ορίστηκε στα 33.333 ευρώ, ωστόσο, είναι βέβαιο πως οι πλειοδότες θα προσφέρουν αρκετά περισσότερα χρήματα για να το αποκτήσουν, καθώς το όχημα φέρει την αυθεντική υπογραφή του κυρίου Max στο ταμπλό.

Δείτε ακόμη: Ο Max Verstappen αγόρασε το δικό του ιδιωτικό αεροσκάφος

Όλα τα χρήματα θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Wings for Life.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...