Ο Max Verstappen αγόρασε το δικό του ιδιωτικό αεροσκάφος

O περιλάλητος Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing προχώρησε πρόσφατα στην αγορά ενός ιδιωτικού αεροσκάφους προκειμένου να ταξιδεύει χαλαρός και άνετος από χώρα σε χώρα για τα Grand Prix της F1

  • -
  • -

Σύμφωνα με τη λίστα του Independent, ο Max Verstappen είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός της Formula 1, λαμβάνοντας ετησίως από την ομάδα του το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ. Προφανώς, με τόσα χρήματα, ο 24χρονος Ολλανδός και διεκδικητής του φετινού τίτλου, έχει την οικονομική δυνατότητα να σπαταλά ορισμένα από αυτά για την ευχαρίστησή του.

max lear jet1

Ακολουθώντας τα βήματα του σούπερσταρ του αθλήματος, Lewis Hamilton, ο κύριος Verstappen προχώρησε στην αγορά ενός Falcon-900EX. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος άνηκε στον Sir Richard Branson, ιδιοκτήτη της Virgin, και το ποσό της εξαγοράς ανήλθε στα 12 εκατομμύρια λίρες.

Σύμφωνα με τη Sun, για τη χρήση και συντήρηση του συγκεκριμένου αεροπλάνου, ο Ολλανδός οδηγός πρέπει να δίνει τον χρόνο περίπου 1,5 εκατ. Τα χρήματα δεν είναι και λίγα, ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον νεαρό, καθώς εκείνο που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να ταξιδεύει γρήγορα και κυρίως ξεκούραστα.

max lear jet2

Το Falcon-900EX είναι βαμμένο σε γκρι ματ χρώμα με πορτοκαλί πινελιές και φέρει πάνω τα γράμματα του Verstappen. Μπορεί να μεταφέρει έως 12 επιβάτες, παρέχοντας πολυτέλειες πολύ υψηλού επιπέδου. Εκτός από τους πιλότους, υπάρχει κι ένας αεροσυνοδός για την εξυπηρέτηση του ιδιοκτήτη του αεροσκάφους και των φιλοξενούμενών του, οι οποίοι συνήθως είναι οι γονείς, η σύντροφός του και κάποιοι συναθλητές.

Χάρη στους κινητήρες Honeywell TFE731-60, το Falcon αναπτύσσει ταχύτητα έως 850 km/h και καλύπτει με έναν ανεφοδιασμό 8.750 km.

max lear jet3

Αξίζει να σημειώσουμε πως, η περιουσία του διάσημου Max υπολογίζεται στα 50 εκατ. ευρώ και μόνιμη κατοικία έχει ένα εκπληκτικό διαμέρισμα στο Μόντε Κάρλο, το διάσημο Πριγκιπάτο με τις περιβόητες φοροελαφρύνσεις.

Πηγή: Sun

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...