Η Audi προσφέρει 800.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς

Τον περασμένο Ιούλιο, καταστροφικές πλημμύρες έπληξαν πολλές περιοχές της Γερμανίας, με χιλιάδες πολίτες της χώρας να χάνουν το βιός τους.

  • -
  • -

Στην προσπάθεια να βοηθήσει τους αναξιοπαθούντες σε Ρηνανία, Βεστφαλία, Σαξονία και βόρεια Βαυαρία, η Audi αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα. Περίπου 4.000 υπάλληλοι της αυτοκινητοβιομηχανίας από τα εργοστάσια του Ingolstadt και του Neckarsulm ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, δωρίζοντας συνολικά 416,178.93 ευρώ.

audi donation1

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας εκταμίευσε περίπου άλλα τόσα χρήματα, παρέχοντας προς βοήθεια το συνολικό ποσό των 800.000 ευρώ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ανασυγκρότηση των κοινωνικών υποδομών, όπως νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και αθλητικούς χώρους.

Επίσης, ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων θα δοθεί σε οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη Γερμανία για τη παροχή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς.

audi donation2

«Η αλληλεγγύη που υπέδειξαν οι εργαζόμενοί μας είναι παροιμιώδης. Απέδειξαν πόσο νοιάζονται για τους συνανθρώπους μας έξω από τις πόρτες των εργοστασίων. Κάθε ευρώ που πρόσφερε ο καθένας, πήγε σε ανθρώπους που το είχαν πραγματικά ανάγκη», δήλωσε ο πρόεδρος του γενικού συμβουλίου εργαζομένων της εταιρείας, Peter Mosch.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...